Liene Ušakova atklāti par to, kāpēc nepublisko savas privātās dzīves detaļas

Foto: publicitātes

Dīdžejmeitene, dziedātāja un šovu zvaigzne Liene Ušakova beidzamo gadu laikā izvairīgi runā par savu privāto dzīvi. Sarunā TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālam “Klik” Liene atklāj, kāpēc tā.



Par to, vai apzināti izvairās runāt publiski par savu privāto dzīvi, Liene atklāj, ka iemesls patiesībā ir cits:

“Man nav ko stāstīt.

LASI ARĪ: Lienes Ušakovas (Lienes Brikouskas, Jeļenas Ušakovas, Seksīgā Lee) kailfoto un kailvideo (18﹢)

Kad būs gredzens pirkstā, tad arī tas būs redzams. Viss pārējais nav nopietni.

Es nevēlos piederēt pie tiem cilvēkiem, kuriem katru reizi, līdzko izveidojas kāds jauns romāns, žurnālu slejās rindā tiek saliktas visas eksbijušo bildītes apskatei. Es arī allaž esmu teikusi, ka izvēle būt redzamam, būt publiskam ir katram pašam jāpieņem. Es savu izvēli esmu izdarījusi, un man tas netraucē, bet, ja tas skar manus mīļos, manu otru pusi, tad, ticiet vai ne, ne visi vēlas būt publiski redzami.




Es negribētu, lai mani bērni kaut kur parādās un izaug bez šādas izvēles. Tāpēc manos sociālajos tīklos neparādās bērna bildes un ģimenes foto. Tas, cik daudz viņi paši vēlēsies parādīt šajā digitalizētajā laikmetā, ir viņu pašu ziņā.

Jau vēstīts, ka nu Liene piekritusi mesties pikantā piedzīvojumā, piedaloties jaunā realitāte šovā “Amors”, pie nākamās paaudzes televīzijas Go3 skatītājiem nonāks 2024. gada gada sākumā.



Avots

Leave a Reply