Kā Latvijā populārākais sieviešu pāris viena otru bildināja

Kā Latvijā populārākais sieviešu pāris viena otru bildināja
Foto: instagram.com/sendijago

Raidījumā “Kad viņas satiekas” pie Valda Meldera viesojās Latvijā populārākais sieviešu pāris – Sendija Gabriela Oficiere un Danute Tamme. Dāmas pastāstīja savu īpašo bildinājuma mirkli.



Tieši Sendija bijusi tā, kas lūgusi partneri kļūt par viņas sievu: “Es neko nedaru “puskājā”. Arī mūsu attiecībām gribēju turpinājumu – kāzas. Bildinājumu biju plānojusi ilgi un rūpīgi. Es noskatīju mums abām gredzenus. Tā kā mums bija paredzēts lidot uz Ņujorku, izdomāju, ka varētu to darīt tur. Taimskvērā ne, tas jau geju pāriem kļuvis pārāk populārs. Bet man ļoti patīk augstums, tāpēc pamatīgi izpētīju visus publikai pieejamos torņus, līdz izvēlējos vecāko – Rokfellera centrā.

Uzbraucām augšā, es uzstādīju statīvu ar kameru, teicu – uztaisām bildi, bet pati tikmēr izvelku no kabatas gredzenus.

Un tad tas notika! Teicu: “Danute, vai kļūsi par manu sievu?”

Taču ne viss notika tik romantiski kā iecerēts – Danutes pirmā reakcija uz šiem vārdiem bijusi pārsteiguma pilna. Viņa teica: “Ko tu d****!” Meitene sākotnēji domāja, ka tiek izjokota, un diezgan skarbi pauda savu sašutumu.

Rezultātā Sendijai savu mīļoto nācies pārliecināt, ka tas nav nekāds joks, un ka ir arī gredzeni!




Foto: instagram.com/sendijago

 

Foto: instagram.com/sendijago

Sendija un Danute ir kopā sešus gadus un šogad mīs laulības gredzenus. Viņas Latvijā laulās dziedātājs un mācītājs Ralfs Eilands.

Abām šīs ir pirmās attiecības ar sievieti. “Mums vīrieši neizdarīja neko – mēs esam biseksuālas. Mēs nešķirojam, kas starp kājām. Ja cilvēks ir foršs un kaut kādā ziņā dvēseles radinieks… Mums tas fakts nenotraucēja,” skaidroja Sendija.



Avots

Leave a Reply