Atklājums: kā nomest svaru gandrīz uz visiem laikiem!

Atklājums: kā nomest svaru gandrīz uz visiem laikiem!
Foto: unspalsh.com/ @Towfiqu barbhuiya. Kolāža: flowsnet.com

Viens ir notievēt, bet pavisam kaut kas cits – saglabāt nomesto svaru! Zinātāji apstiprinās – tiklīdz ir pabeigta kārtējā tievēšanas programma, zaudētie liekie kilogrami strauji nāk atpakaļ, un pat dubultā. Lai atrisinātu šo problēmu uz visiem laikiem, ir jāizvēlās metode, kas pierādīti palīdzēs nomest lieko svaru un neļaus tam atgriezties Tavā dzīvē. Ievērojot Latvijā populārāko Stokholmas diētu, Kintija no Gulbenes nometa 30 liekus kilogramus. Ir pagājis pusotrs gads, bet svars nav nācis atpakaļ.



SĀC ŠODIEN UN TAGAD ar bezmaksas testu arī Tu.

Foto: publicitātes foto

Svars kritās katru dienu

Pirms pusotra gada Tu nometi 30 kg liekā svara. Pastāsti, kā Tev gāja ar Stokholmas diētas ievērošanu?

Pirms vairāk kā gada es izlēmu pamēģināt Stokholmas diētu. Ne mirkli nenožēloju, jo pusgada laikā pazaudēju 28kg, bet kopumā esmu zaudējusi jau 30kg. Pirmos rezultātus sāku pamanīt jau pēc pirmās nedēļas, kad biju zaudējusi 5kg, bet apmēram pēc mēneša bija zaudēts jau ap 10kg.

Foto: publicitātes foto

Diētu ievērot kopumā nebija grūti, ēdienu receptes bija garšīgas, ja kaut kas negaršoja no piedāvātā, varēja izvēlēties kādu citu recepti. Grūti bija otrās nedēļas laikā, jo tās sākumā apstājās krist svars, bet piezvanīju savai konsultantei, kas mani nomierināja, ka viss ir kārtībā, svars kritīsies, lai pagaidu dažas dienas. Un tā arī notika, katru dienu svars man kritās apmēram par 300gr.




Efekts, kas paliek

Vai šajā laikā Tev liekais svars ir nācis klāt vai gluži pretēji – esi nometusi vēl kādu lieko kg?

Kopumā esmu zaudējusi 30kg un nevēlos atgriezties pie iepriekšējā svara. Ir bijuši posmi, kad pienāk klāt 2-3 kg, jo ikdienas rutīnas dēļ nesanāk laiks pilnvērtīgi paēst un sanāk par daudz apēst vienā ēdienreizē, kas protams atstāj sekas. Taču pēc tam seņēmos, ievēroju kādu no plāna pirmajām dienām, un iegūstu sev vēlamo rezultātu.

Notievēšanas rezultāts iedvesmo

Kas ir mainījies Tavā dzīvē kopš esi notievējusi?

Ar saviem rezultātiem es esmu iedvesmojusi ļoti daudzus, pat svešus cilvēkus. Man ir nākušas uz ielas klāt sievietes un teikušas, ka mans notievēšanas rezultāts viņas ir iedvesmojis. Tagad jūtos daudz labāk un pašpārliecinātāk par sevi, ir augusi pašapziņa, ka es varu kaut ko izdarīt līdz galam. Arī iepirkties ir daudz patīkamāk kā pirms tam. Vari pirkt to, kas tev patīk, nevis, to, kas der. Vairs nebaidos uzvilkt pieguļošu apģērbu.

Foto: publicitātes foto

Lielākais pluss ir tas, ka esmu iemācījusies pareizu uzturu. Beidzot man ir izveidojies pareizs priekšstats par veselīgu uzturu. Agrāk domāju – lai nomestu lieko svaru ir jāgrauž tikai salātlapas. Bet patiesībā var ēst garšīgi, tikai jāatvēl sev laiks.

Aizmirsti par liekajiem kilogramiem uz visiem laikiem!

Ko Tu ieteiktu cilvēkiem, kuri arī vēlas notievēt?

Es iesaku nenolaist rokas un nesamierināties ar to, ka Tev ir liekais svars, un pieturēties pie Stokholmas diētas plāna. Ar Stokholmas diētu rezultāts būs garantēts un ātrs!

Stokholmas diētai ir reģistrējušies jau septiņi miljoni cilvēki visā pasaulē. SĀC ŠODIEN UN TAGAD ar bezmaksas testu un aizmirsti par liekiem kilogrāmiem uz visiem laikiem!



Avots