Influencere Beta Beidz tikusi pie nopietnas traumas

Influencere Beta Beidz tikusi pie nopietnas traumas
Foto: Ekrānuzņēmums no Beta Beidz “Youtube” kanāla video

Influencere Beta Beidz (īstajā vārdā Beāte Bērziņa) jau labu laiku ir gultas režīmā, jo tikusi pie nopietnas traumas. Nu viņa savā “Youtube” kanālā pastāsta, kā tas atgadījās.



Tas notika 26. decembra vakarā, kad Beāte nopietni satraumējās jeb, kā saka viņa pati, – salauza d*rsu. Nu jau vairāk nekā mēnesi viņa veseļojas mājās gultas režīmā.

Influencere nupat bija atgriezusies no Tenerifes, pelēkais laiks arī darījis savu, viņa jutusies garlaikota un ļāvās sevi izklaidēt, piedāvājot draugam doties ziemas priekos: “Es izlēmu pavizināties ar padirseni.”

Lai gan sniega sega nebija bieza, Beāte vienalga vēlējās doties ziemas priekos. Viņa izmēģināja vairākas Grīziņkalna trases, un pēdējais nobrauciens influencerei bija liktenīgs – viņa ietriecās sniega kaudzē, kas bija pārvērtusies par ledus kluci. Pēc kritiena Beāte cietusi lielas sāpes. Draugs viņu aizvedis uz traumpunktu, kur konstatēja astes kaula lūzumu. Ārsts esot rekomendējis sešu nedēļu atveseļošanās periodu.

Viņa vēlējusies vairāk uzzināt par savu traumu un to, kā pareizi atveseļoties, tāpēc lasījusi pieejamo informāciju tīmeklī. Taču tā bijusi pretrunīga, tamdēļ Beāte lēma doties pie vēl viena ārsta konsultēties.




Apskatot Beāti, vertebrologs (muguras ārsts) konstatēja, ka lauzts ir nevis astes kauls, bet gan krustu kauls, kas ir vēl nopietnāk, un jāārstējas vismaz 12 nedēļas, nevis sešas, kā tas ir astes kaula lūzuma gadījumā. Dodoties pie fizioterapeita, viņa uzzināja, ka krustu kaulu salauzt ir ļoti grūti. “Man pateica, ka to parasti salauž omītes, kurām ir vārgāki kauli,” pastāstīja influencere.

Beāte jau vairāk nekā mēnesi pavadījusi mājās, skatoties televizoru. Taču visu tik melnās krāsās gan nemālē. “Neesmu ne gājusi dzert, ne pīpēt zāli. Tas, man liekas, ir ļoti veselīgi,” vaļsirdīga ir Beta.



Avots

Leave a Reply