Pikanti: Fitnesa skaistulīte Dālija Gaile izrāda formas apakšveļā – gatava pludmales sezonai!

Foto: instagram.com/gailedalija. Modele: Dālija Gaile

Fitnesa modele, trenere Dālija Gaile arī šajā ziemā nav snaudusi, bet turpinājusi rūpēties par savu fizisko formu. Skaistule uzskata, ja citām dāmām skauž, tātad, viņa dara visu pareizi un rezultāts ir lielisks!



Sarunā ar portālu tv3.lv Dālija neslēpj, ka lieliska ķermeņa noslēpums slēpjas ne tikai sporta zāles apmeklējumos, aktīvā dzīvesveidā un ilgās pastaigās, bet arī pareizā ēšanā, mēra sajūtas zināšanā.

”Mēs visi lieliski apzināmies, kad ir jau gana, bet turpinām ēst, jo ”acis” grib vai vienkārši ir garlaicīgi, tajos mirkļos aizdomājos par pludmali un tauciņiem uz vēdera, celulītu un visa vēlme pēc našķošanās vai pārēšanās pāriet,” smejas Dālija.

Būtiski dzert daudz ūdens, tas arī palīdzēs mazināt ēstgribu. Dālija aicina neaizmirst, ka ne tikai 1,5 -2 litri ūdens izdaiļo ikvienu daiļavu, tam nepieciešams arī veselīgs miegs. Izgulēšanās mazina vēlmi pēc ātrajiem ogļhidrātiem, kuri veicina pieņemšanos svarā.




Pirms pludmales sezonas Dālijai ir būtiski jau būt brūnai, nevis tikai pludmalē iegūt iedegumu. To veicina perfekcionisms, kas liek vienmēr visur būt perfektai!

”Solārijs pirms vasaras sezonas sagatavo ādu saulei, palīdz iegūt viegli brūnu iedegumu, ko vēlāk vieglāk paspilgtināt ar saules stariem,” paziņo Dālija, neslēpjot, ka apmeklē solāriju.

Savu lielisko formu fitnesa skaistulīte nodemonstrē, tērpusies jaunā, skaistā sarkanas krāsas apakšveļā un zeķturos, uzsverot, ka sieviete nekad nevar būt pārāk seksīga.

”Sarkanā ir kaislības, mīlestības krāsa, es esmu kaislīga sieviete mani nebaida sarkanais, būšana uzmanības centrā. Ja citi pamana, tātad ir ko pamanīt,” pašpārliecināti nosaka Dālija.

Miniatūri šortiņi, mazi svārciņi, sievišķīgi t-krekliņi, blūzītes – neslēp sievišķību zem ”paltrakiem”! Esi gatava uzmanībai un apbrīnai.

Foto: instagram.com/gailedalija. Modele: Dālija Gaile
Foto: instagram.com/gailedalija. Modele: Dālija Gaile

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dālija. G 🦋 (@gailedalija)



Avots