Britnijas Spīrsas sociālajā tīklā atkal kailfoto

Foto: instagram.com/britneyspears

Šķiet, kailfoto Britnijas Spīrsas “Instagram” kontā nekad nebeigsies. Tikmēr dziedātājas fani prāto, vai viņai tiešām viss ir kārtībā?



Popzvaigzne Britnija Spīrsa izbauda brīvību, ko viņa ieguva pēc tam, kad ar tiesas palīdzību atbrīvojās no tēva aizbildnības. Par dziedātājas brīvo dzīvi viņas “Instagram” konts “kliedz”. Dažreiz viņa pozē kamerai apspīlētā bikini, dažreiz – publicē savus kailfoto.

Spīrsa savā profilā augšupielādēja desmit fotogrāfijas, kurās viņa redzama bez topiņa un valkājot tikai biksītes. Vairākās bildēs viņa tikai ar rokām aizsedz krūtis, vāļājoties starp palagiem. Pēc pašas vārdiem, viņa tagad atrodas Londonā. Viņa fotografējas ar savu mobilo tālruni.




Amerikāņu dziedātāja par saviem ierakstiem tīmeklī saņēma daudz atzīmju “Patīk” un komplimentus, tomēr cita starpā var atrast arī ne tos patīkamākos komentārus. Britnijas fani šķiet ir satraukti.

“Skatoties šīs fotogrāfijas, pārņem dīvainas sajūtas”; “Vai tev viss kārtībā?”; “Šķiet, ka kaut kas joprojām nav kārtībā”; “Beidz, tas nav normāli!” – tā savas bažas pauda zvaigznes sekotāji.

Ar saviem ekstravagantajiem kadriem 40 gadus vecā dziedātāja pat lika dažiem saviem faniem viņai atsekot. Kāds saka, ka viņiem ir apnicis nepārtraukti redzēt Britnijas Spīrsas kailās fotogrāfijas, un kāds vienkārši nesaprot, kāpēc viņa talanta vietā demonstrē “tik atklātu saturu”.

“Kāpēc tu nedziedi mums? Kāpēc tu atkal nedejo? Tas ir tas, ko cilvēki vēlas redzēt,” sūdzas interneta lietotāji.

Bažas par Britniju Spīrsu nav pirmo reizi. Pagājušajā gadā daudzi fani jau ir jautājuši par viņas garīgo stāvokli. Šie pārdzīvojumi nebija nepamatoti: māksliniece tiesā cīnījās par aizbildnības pārtraukšanu un vienlaikus publicēja šokējošas ziņas par saviem dzīves apstākļiem. Spīrsa ir izvirzījusi nopietnas apsūdzības savam tēvam Džeimijam. Tiesas procesa noslēgumā 2021. gada novembrī viņa atguva brīvību.



[RPG id=17929]





Dalies: