Kāpēc bieži seksu ļoti gribas tieši uz lielām paģirām? Atbild ārsts

Kāpēc reizēm seksu ļoti gribas tieši uz lielām paģirām? Dzeršanas saistība ar seksu ir tikpat sena tēma kā pati dzeršana un droši vien arī tikpat sena kā sekss, jo vai tad var uzskatīt par sek­su tādu darbību, kurā nemaz nav noreibuma? Turklāt šī tēma ir Loti daudzpusīga.



Dzeršanas jeb alkohola lietošanas pozitīvā iedarbība attiecībā uz seksu ir labi zināma. Pirmkārt, dzeršana vīrieti iedrošina seksam. Ir samērā skaidrs, ka liela daļa vīriešu neuzdro­šinātos sievieti ne tikai līdz gultai dabūt, bet pat uz deju uzlūgt, ja pasaulē nebūtu izgud­rots alkohols.

Otrkārt, dzeršana padara sievietes smukākas un iekārojamākas vīrieša acīs. Šīs neapstrī­damais fakts ir radījis tik daudz sentenču, ka minēsim tikai pazīstamāko: nav nesmuku sie­viešu, ir tikai par maz dzerts.

Treškārt, dzeršana vīrieti padara bagātāku, un šis apstāklis savukārt uzbudina sievietes. Kāpēc tas viņas uzbudina, skatiet atbildē uz trešo jautājumu, te tikai precizēsim, ka ar ba­gātības pieauguma atkarību no dzeršanas šeit nav domāta sekmīga biznesa neiespējamība bez sadzeršanas ar ārzemju partneriem, bet tikai situatīvā bagātība, proti, gatavība savu naudu dāsni tērēt. Kā zināms, ikvienam kār­tīgam dzērājam pēc trešās glāzītes alkohola cena vairs nav svarīga.

Ceturtkārt, dzeršana vīrieti dara asprātīgāku, un tas ir ļoti svarīgs nosacījums sievietes sirds iekarošanai. Te tikai jāņem vērā viens nosacī­jums: Lai sieviete spētu uztvert šīs asprātības, viņai vēlams būt tikpat iedzērušai kā joku plē­sējam.

Piektkārt, alkohols paildzina dzimumaktu. Diemžēl alkohola izraisīta paildzināšana no priekšrocības bieži vien pārvēršas problēmā, tāpēc parasti tā tiek minēta kā piemērs alko­hola negatīvai ietekmei uz seksu. Raugoties ilgtermiņa, alkohola kritizētājiem šajā aspektā noteikti būs taisnība. Taču vismaz alkoholiķa karjeras sākumposmā ir kāds brīnumstāvoklis, kura dēļ ne viens vien individuālās dzeršanas pieredzes komentētājs dzirdēts apgalvojam: vispār jau dzert viņam nepatīkot, bet viņš, ja vien veselība ļautu, būtu ar mieru to darīt, lai gūtu tās fantastiskās izjūtas, kuras sniedz uzlāpīšanās. Viena no šīm izjūtām ir spēcīga vēlme nodarboties ar seksu. Ārsts venerologs Jānis Ķīsis to skaidro vienkārši: līdzās citiem alkoho­la izraisītajiem efektiem paģirains cilvēks pa­rasti ir paguvis labi izgulēties. “Nelaime tikai tā, ka alkohols darbojas arī kā atsāpinātājs, re­zultātā viņš noņem arī daudzus nepieciešamos refleksus, lai to lietu varētu sekmīgi pabeigt.” Turklāt alkohola intoksikācija turpinās vēl ne­dēļu pēc iedzeršanas. “Rezultātā iznāk garais labais” smejas J. Ķīsis.




Vai mobilo telefonu ar vibrozvanu var izmantot kā vibratoru?

Īsā atbilde ir: var, turklāt ne tikai savai partnerei, bet arī sev. Raugoties detalizētāk, Ķīsis uzsver, ka katram cilvēkam ir savs jutekliskuma sliek­snis – vienam zemāks, citam augstāks, tātad visos dzīves gadījumos mobilais telefons nebūs glābējs. Lielākā prob­lēma, kas šajā gadījumā varētu skart mobilā telefona daudzfunkcionalitātes apopoģētus, ir nemitīga zvana nodro­šinājums, jo mobilajiem telefoniem ir ierobežotājs, kas limitē zvana garumu. Tātad lielā bauda var pēkšņi izbeigties, un tad steigšus jāmeklē kāds trešais, kas var žigli iezvanīt.

Vai tiešām sievietes seksā ar bagātiem vīriešiem izjūt lielāku orgasmu?

Nesen pasauli pāršalca ziņa, ka ar ba­gātiem vīriešiem sievietes izjūtot vairāk orgasmu. Pētījuma autori apgalvo, ka šāda sieviešu reakcija radusies kā evolucionāra adaptācija. Tā tiek viņām izvēlēties tos partnerus, kuru stāvoklis sabiedrībā ir augstāks. J. Ķīsis apstiprina, ka šādai pa­rādībai ir pamats: “Sievietei būtiski ir sa­prast, ka viņa ir sargāta un atrodas miera ostā. Ir teikts, ka mīlestībai jādzīvo zelta krātiņā. Drošība, ko sniedz šis krātiņš, kā arī zināma iespēja relaksēties, ko dod ma­teriālā labklājība, reizēm ir būtiskāka nekā viss pārējais.” Tiesa, minētā pētījuma pamats bija “atklātas intervijas”, tāpēc J. Ķīsis saka: nav jau izslēgts arī tas, ka šīs sievietes nevis izjūt orgasmu, bet cen­šas parādīt, ka viņām ir ļoti labi.



Leave a Reply