Foto/Video: Grāvējfilmu zvaigzne Žans Klods van Damme nodemonstrē savu lokanību 62 gadu vecumā

Foto: ekrānuzņēmums no instagram.com/jcvd video

Beļģu tautības aktieris un grāvēju filmu zvaigzne Žans-Klods van Damme īstajā vārdā Žans Klods van Varenbergs, pēdējos gados ir ļoti aktīvs soctīklā “Instagram”, kur viņš arī demonstrē, cik izcilā formā ir savā vecumā. Oktobrī aktieris svinēs savu 63.dzimšanas dienu.



Žans Klods van Damme visus šos gadus ir ne tikai saglabājis savus “muskuļu kalnus”, viņš ir arī saglabājis savu slaveno ķermeņa elastību. Šo prasmi viņš ir demonstrējis TV reklāmu sērijā un pēdējo reizi 2021. gada asa sižeta filmā “The Last Mercenary”.

Foto: ekrānuzņēmums: instagram.com/jcvd

Aktieris pasaules popularitāti un skatītāju mīlestību iekaroja filmējoties tādās filmās kā “Asiņainais sports” (1988), “Kikbokseris” (1989), “Kiborgs” (1989), “Lauvas sirds” (1990), “Dubultsitiens” (1991), “Universālais kareivis” (1992), “Cietais mērķis” (1993), “Bezizeja” (1993) “Ielu cīnītājs” (1994). Pēcāk aktiera karjera piedzīvoja diezgan strauju lejupslīdi, jo viņam bija atkarības problēmas ar alkoholu un citām apreibinošajām vielām. Tomēr pēc dažu gadu pārtraukuma viņš tomēr atgriezās atpakaļ kino un viena no viņa spilgtākajām lomām bija grāvējā “Neiznīcināmie” (2012), kur viņš filmējās kopā ar Dolfu Lundgrēnu, Silvestru Stalloni, Džeisonu Stethemu, Brūsu Villisu un citām kinozvaiznēm.

Foto: ekrānuzņēmums no instagram.com/jcvd

Instagram: Lalo Schifrin•Theme from Enter the Dragon (Reprise):
[presto_player id=24266]

Ar ko aktieris nodarbojas mūsdienās? Viņš turpina filmēties kino, tiesa, lielākoties šīs filmas neiekļūst kases grāvēju statusā. Tāpat viņš turpina nodarboties ar cīņu sportu, viens no viņa sirsnīgākajiem vaļaspriekiem ir suņi – šie dzīvnieki aktiera mājās bijuši vienmēr, arī tagad.

Īpašu uzmanību aktieris izpelnījies kā slavens siržu lauzējs – izrādās, viņš jau vairākus gadus dala kopdzīvi vienlaikus ar divām sievietēm. Pie tam – katra no viņām dzīvo savā pasaules malā.

1987.gadā viņš apprecēja bodībilderi Gledisu Portugesu, bet 1992.gadā viņi oficiāli izšķīrās. Interesanti, ka šī sieviete Žana Kloda sirdi iekarojusi divreiz – otro reizi viņi laulības gredzenus mija 1999.gadā un vēl aizvien ir oficiāli precēts pāris. Gledisa šobrīd ir 65 gadus veca.

Žans Klods van Damme ar sievu Gledisu 2010.gadā.
Foto: AP/ SCANPIX/ LETA




Abu kopdzīves laikā pasaulē nākuši divi bērni – dēls Kristofers van Verenbergs (35 gadi) un meita Bianka Brī (32 gadi).

Dēls Kristofers tāpat kā tēvs, aizraujas ar motocikliem un ļoti mīl suņus.

Foto: ekrānuzņēmums no instagram.com/keyfern55555
Foto: ekrānuzņēmums no instagram.com/keyfern55555
Aktieris ar meitu Bianku Brī 2012.gadā.
Foto: REUTERS/ SCANPIX/ LETA

Laikā, kad aktieris bija izšķīries no Gledisas, viņam bija attiecības ar amerikāņu aktrisi Dārsiju Leperu, abi 1995.gadā kļuva par vecākiem dēlam Nikolasam Van Verenbergam.

Nikolass Van Verenbergs.
Foto: AP/ SCANPIX/ LETA

Taču, kā izrādās, jau 13 gadus aktierim ir attiecības ar ukrainieti Aļonu Kaverinu. Aļona dzīvo ASV, kamēr pats Žans Klods ar sievu Gledisu – Briselē (Beļģija). Pirms dažiem gadiem kinozvaigzne bija ieradies Parīzē, kur filmējās “NetFlix” grāvējā Parīzē. Paparaci izdevās uzņemt kadrus, kur aktieris daudz laika pavadījis kopā ar Aļonu – abi pastaigājušies pa Parīzes ielām. Tikmēr Aļonas “Instagram” fotogrāfijās redzamas šīs pašas ielas un vietas, bet tikai ar viņu vienu pašu.

Foto: ekrānuzņēmums no instagram.com/alenak705
Foto: ekrānuzņēmums no instagram.com/alenak705
Foto: ekrānuzņēmums no instagram.com/alenak705
Foto: ekrānuzņēmums no instagram.com/alenak705
Foto: ekrānuzņēmums no instagram.com/alenak705

Van Damme oficiālos pasākumos nekad nav bijis redzēts kopā ar Kaverinu, uz tiem aktieri vienmēr pavada viņa sieva Gledisa vai arī viņš tos apmeklē viens pats.

Ārzemju mediji gan raksta, ka Gledisa jau pirms 11 gadiem esot uzzinājusi, ka vīram ir aizraušanās ar ukrainieti. Taču viņš ļoti lūdzis tomēr laulību nešķirt un par to sievai uzdāvinājis 6 miljonus ASV dolāru vērtu villu okeāna krasta Kalifornijā.

Šķietami, ka Gledisa ar to bijusi mierā, jo, kā izrādās, aktieris ar ukrainieti turpina tikties ikreiz, kad viesojas Amerikā. Tabloīdi vēstī, ka ar Aļonu viņš esot iepazinies 2009.gadā kādā Taizemes kūrorta naktsklubā, kur viņa, iespējams, esot strādājusi par striptīza dejotāju.



Avots

Leave a Reply