Asprātīgais ceļojumu blogeris Žigis ar savu «lauveni» atzīmē 20. kāzu gadadienu

Foto: ekrānuzņēmums no facebook.com/ @zigimants.kreslins

Kolorītais ceļojumu blogeris Žigimants Krēsliņš, kurš plašāk zināms kā vienkārši Žigis, dalījies ar priecīgu vēsti – šodien viņš atzīmē 20. kāzu jubileju ar savu sievu, ko teju vienmēr publiski dēvē par lauveni.



Sociālajā vietnē “Facebook” viņš dalījies ar fotogrāfiju no kāzu dienas un uzrakstījis pārdomas, kas, kā ierasts, ir visai interesantā manierē pasniegtas.

Žigis:

Šodien akurāt 20 gadi kopš esmu precējies ar šo nežēlīgo būtni. Regulāra vardarbība, mobings, pazemošana un ņirgāšanās ir mana ikdienas sastāvdaļa. Policijas, sociālo dienestu klātbūtbe vismaz reizi trijās dienās ir pilnīgi normāla parādība. Bet esmu pieradis. Ir ok. Vai es atkārtotu to vēlreiz- jā, prikoļņa. Pateicoties lauvenei esmu apguvis pašaizsardzības pamatus, māku veikli rīkoties ar nazi, spēju no jebkura pieejama priekšmeta sekundes laikā izveidot kaut ko aizsardzībai, protu kļūt neredzams, esmu imūns pret bulšitu utt. Nav tik traki.
P.S. Šodien man ir legālas tiesības pieliet žaunas.

Žigis plašāku atpazīstamību guva, pateicoties savam video blogam, kurā stāsta par ceļošanu.

Reiz, viesojoties raidījumā “Rezervēts”, viņš pastāstīja, kā sieva tika pie mīļvārdiņa “lauvene”. “Sievai bija opaps, kurš nu jau vairs nav, bet viņš bija riktīgais prikolists. Un arī viņš sievu, kad viņa bija dusmīga, sauca par lauveni, un man tas kaut kā patika. Es zinu, ka sievai ļoti nepatīk, ka es viņu tā saucu.”




Viņš paskaidroja, ka “lauvene” ir pasaku tēls, viņa sieviņa esot pilnīgi normāla un saprātīga būtne. Žigis raidījumā izteica pateicību savai dzīvesbiedrei par izpratni un viņam doto brīvību.

Lapai “Žiga ceļojumi. Nu un pārējā figņa” ir 79 tūkstoši sekotāju. Viņš sācis rakstīt arī ceļojumu grāmatas. Vietnē “Facebook” pieejamā informācija liecina, ka nupat pabeigta grāmata par Okeāniju.



Avots

Leave a Reply