Filmas «Krēslas» zvaigzne Kristena Stjuarte Ikšķilē pusdieno un apzin vietas, kur Latvijā uzņemt filmu

Filmas «Krēslas» zvaigzne Kristena Stjuarte Ikšķilē pusdieno un apzin vietas, kur Latvijā uzņemt filmu
Foto: alamy.com

Amerikāņu aktrise Kristena Stjuarte, kas daudziem pazīstama ar savu Bellas lomu filmu sērijā “Krēsla”, nesen viesojusies Latvijā, tostarp nobaudījusi vakariņas Ikšķiles restorānā “Brandīns”.



“Mūsu ikdiena ir piepildīta ar lielisku ēdienu, taču pats galvenais ir cilvēki, kuri to padara īpašu – gan mūsu izcilie viesmīļi un pavāri, gan viesi! Šodien īpaši priecājāmies, tepat Ikšķilē, uzņemt viesos Holivudas zvaigzni Kristenu Stjuarti,” savā sociālā medija “Instagram” kontā raksta restorāna pārstāvji, kas arī publicējuši foto kopā ar pasaulslaveno aktrisi.

Foto: instagram.com/ @restorans_brandins

Kā vēsta izdevums “The Rolling Stones”, Stjuarte viesojusies Latvijā, jo patlaban meklē vietas, kurās uzņemt savu gaidāmo filmu – romantisko drāmu “The Chronology of Water”. Aktrise medijam atklājusi, ka bijusi pārsteigta par Latvijas ainavu skaistumu un daudzveidību – pludmalēm, kas atgādina Floridu un kas atrodas vien dažu metru attālumā no mežiem, kas, savukārt līdzinās Klusā okeāna ziemeļrietumos atrodamajiem.




Stjuarte arī aprēķinājusi, ka filmas uzņemšana Latvijā izmaksātu salīdzinoši lēti. Sākotnēji gan viņai šķitis neparasti filmu uzņemt ārpus Holivudas, taču, kā noprotams, pēc viesošanās Latvijā viņai šī ideja sāk patikt. Tas ļautu filmas radīšanas procesu saglabāt intīmu un “neuzpūstu”.

“Es nevēlos, lai filmēšanas laikumā būtu 80 cilvēki. Ja ieraudzīšu kravas auto, zaudēšu prātu,” izdevumam sacījusi aktrise.



Avots

Leave a Reply