TV ekrānos atgriežas Linda Abu Meri. «Izmēģināšu spēkus jaunā lauciņā.»

Foto: Edijs Pālens/LETA. Linda Abu Meri

Bijusī LTV “Rīta panorāmas” vadītāja Linda Abu Meri jau drīzumā atkal būs redzama TV ekrānos, šonedēļ vēsta izdevums “Privātā Dzīve”.



Kā vēsta žurnāls “Privātā Dzīve”, Abu Meri pievienosies TV3 raidījumam “Zilonis studijā”.

“Izmēģināšu spēkus jaunā lauciņā. Mans darbs pie raidījuma plānošanas tikai tagad sāksies,” atzīst Linda un apgalvo, ka līdz ar viņas parādīšanos raidījumā neviens no līdzšinējiem raidījuma vadītājiem prom neies.

“Tagad būsim trīs – Agnese Drunka, Oskars Lepers un es.”

“Zilonis studijā” ir sarunu raidījums visai ģimenei, kurā tiek apskatīti gan ērti, gan neērti temati, kuri ik pa brīdim tiek pārspriesti teju katrā mājā un ģimenē. Reizēm tie ir tik neērti, ka ar tiem grūti identificēties, un tomēr, tos izrunājot, kļūst vieglāk un aug mūsu empātija pret citādo sabiedrībā.




Atgādinām, ka Linda Abu Meri pameta LTV pagājušā gada septembrī. Daļēji tā bija Lindas izšķiršanās, kad viņas vīram, ārstam un Saeimas deputātam Hosamam Abu Meri jaunajā valdībā piedāvāja uzņemties veselības ministra amatu.

Atgādinām, ka Hosams un Linda iepazinās 2013. gadā, bet “saskatījās” 2017. gada nogalē intervijas laikā “Rīta panorāmā”. 2019. gada augustā viņi kļuva par precētu pāri. Hosamam šīs ir trešās laulības, bet Lindai – pirmās.

Jau ziņots, ka Linda Abu Meri “Rīta panorāmā” bija vairāk nekā deviņus gadus.

Vairāk lasi žurnāla “Privātā Dzīve” 9. janvāra numurā!



Avots

Leave a Reply