2024. gada astroloģiskās prognozes visām Zodiaka zīmēm un Horoskopi. Sola dažādus pavērsienus

Foto: DALL·E 3.

Tā dēvētās “tālās palnētas” jeb lielie debesu milži kosmosā turpina saspringtās un negantās rotaļas. “Tur augšā” jau nekad nav mierīgi, bet pēdējos gados – it īpaši. Arī 2024. gads sola dažādus pavērsienus. Pārmaiņu procesi pasaulē turpināsies. Astroloģe Guna Kārliņa piedāvā izklaidēties arī tev – ko zvaigznes sola 2024. gadā visai pasaulei un katrai Zodiaka zīmei.



Tehnoloģijas un “brīvais peldējums”

Kā svarīgus astroloģe min divus planētu stāvokļus: Urāna atrašanos Vērša Zodiaka zīmē un Neptūnu Zivīs.

Zvaigžņu tulki savulaik izpētījuši, ka Otrais pasaules karš sācies tad, kad Urānam Vērša zīmē bija nozīmīga ietekme nacistiskās Vācijas horoskopā. 2024. gadā un vēl līdz 2025. gadam Urāns atkal dzīvosies Vērsī, taču tas gan nenozīmē identisku vēstures atkārtošanos, šī kombinācija iezīmē arī citas tēmas. Piemēram, Vērša zīme saistās ar banku sektoru un reformatots Urāns ar tehnoloģijām. Šis stāvoklis nozīmē, ka paredzama vēl starujāka tehnoloģiju attīstība finanšu sektorā. Bet negatīvās izpausmēs – nestablitāte. Kā arī arvien aktīvāka tehnoloģiju izmatošana blēdībās. Līdzīgu tēmu var aktualizēt Neptūns Zivīs, kur tas atradīsies līdz 2025. gadam. Neptūns Zivīs var izpausties kā dezinformācijas lavīna, tīši sagrozīta informācija un viltus ziņas. Kā jau redzam, dezinformatoru metodes kļūst arvien rafinētākas.

Pozitīvā tendence – Neptūns Zivīs paspilgtina radošumu, šajā laikā dienasgaismu var ieraudzīt ģeniāli darbi dažādās mākslas nozarēs. Taču diemžēl tas var arī veicināt maldus, ilūzijas, atkarības.

Plūtoniskās transformācijas

Kaut arī Plūtons no planētu saimes padzīts un tagad ir pundurplanētas statusā, astroloģijā tam ir sava vieta un liela loma globālos notikumos.

Plūtons jau ilgstoši atrodas Mežāža Zodiaka zīmē. Proti, lielais transformators ieradies konservatīvā tradicionālo vērtību aizgādņa Mežāža valstībā. Vecā pasaules kārtība drūp visdažādākajos veidos: notiek un notiks cīņa par teritorijām, veidosies jaunas savienības, mainās un mainīsies līdzšinājās dzīves vērtības.

No pavasara līdz rudenim sevi var pieteikt kādas utopiskas un postošas idejas.

Latvijā – lēnītēm un bremzīgi

Latvijas horoskopā procesi attīstās caur grūtībām, tomēr maza gaismiņa tuneļa galā parādās. Ja būtu vēlme, ir iespējas sakārtot izglītības, sporta un kultūras jomas jautājumus. Ja tas netiks darīts, tad no maija beigām līdz gada nogalei cilvēku un it īpaši minēto nozaru pārstāvju neapmierinātība var izpausties kā dažādu protesta akciju vai streiku vilnis.

Savukārt ārpolitikas jomā – var būt vilšanās tajos, kas iepriekš uzskatīti par draugiem un partneriem.

Par mīlu un naudu

Tomēr starp saspringtajām planētu spēlēm ir vismaz viena būtiska pozitīva lieta. Venera 2024. gadā neieņems īpaši nelabvēlīgo retrogrādo stāvokli. Tās aizgādībā ir mīlestības tēma, skaistuma pasule un arī naudas lietas. Līdz ar to varam cerēt, ka minētajās tēmās mazāk sarežģījumu un vairāk harmonijas.

Runājot par vispārējiem planētu stāvokļiem, jāatceras: katram cilvēkam, uzņēmumam, struktūrai ir savs horoskops, un nekad nav visiem vienlīdz labi vai slikti.

Iedvesmai – 2024. gada horoskopi visām Zodiaka zīmēm.

AUNS

Tā uguntiņa, tā dzirkstelīte, kas mīt tevī, spoži staros. Būsi sabiedrības dvēsele un dzīve sola spilgtus brīžus – veidosi jaunas pazīšanās, satiksi interesantus cilvēkus, iesaistīsies sabiedriskās aktivitātēs. Kāds tiks izvirzīts darboties iedzīvotāju biedrībā, kāds arodbiedrībā, kāds profesionālās organizācijas vadībā. Brīvajā laikā izvēlies aktīvu atpūtu: dodies pārgājienos, piedalies maratonos, kāp kalnos. Fiziskās aktivitātes uzlādēs ar enerģiju jauniem darbiem, kuru šajā gadā arī būs pāri pārēm.

Profesionālajā jomā vēlams orientēties uz izaugsmi un atklāt līdera dotības, kuras tev nenoliedzmi piemīt. Ja rit sarunas par jaunu darbu, tad izvirzi savus nosacījumus un esi gatavs nosaukt savu cenu. Ir vērts arī pievērsties privātajam biznesam. Iespējas palielināt ienākumus var rasties pēkšņi.

Daudz uzmanības prasīs arī mājas dzīve. Rūpīgi jāplāno dienas un šajā gadā nevajadzētu plānot vērienīgus remontdarbus.

Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās. Tikai attiecības nesasteidz, jo liesmas, kas ātri iedegušās, tikpat ātri arī atdziest.

VĒRSIS

Šis gads pavērs jaunus apvāršņus. Dzīve pie kājām var nomest izaicinājuma cimdu, kā senos bruņinieku romānos. To pacelt vai atstāt guļam – tā tava izvēle. Tomēr ir vērts ļauties notikumiem un izkāpt no ierastās komforta zonas. Panākumu atslēgu uzreiz gan neatradīsi, vajadzēs sevi pierādīt rūpīgā darbā, taču vēlāk būs gandarījums un atzinība. Svarīga arī finanšu tēma – iesaistoties jaunos projektos, atceries, ka tavas zināšanas, enerģija un laiks ir pārvēršami konkrētā summā.

Ja kārtojami juridiskie jautājumi, tad rūpīgi jāsagatavojas, turklāt vēlams izmantot profesionāļu palīdzību, kaut arī pašam var likties, ka visu zini. Temīda kļūdas nepiedod.

Attiecību tēmā zvaigznes nesola krasus pavērsienus. Ģimenes cilvēkiem ikdienas mājas darbi. Tomēr ikdienību derētu atsvaidzināt ar kopīgu ceļojumu. Savukārt brīvie ļaudis savu sirdsāķiti var satikt kaut kur tālu no dzimtenes.

DVĪŅI

Tāda sajūta, ka galva teju vai krakšķ no ideju pārbagātības – kuras auglīgas, kuras ar tukšu skaņu? Tas jāvērtē un jārēķina. Ja pašam grūti tikt skaidrībā, tad noderēs skats no malas. Taujā viedokli draugiem, kolēģiem, nozares ekspertiem. Nedrīkst palaist vējā kādu lielisku izdevību, jo šis gads sola izaugsmi darbā. Ja kādā brīdī šķiet, ka nezināms negantnieks bāž spieķos sprunguļus, tad jāapstājas un jānogaida. Taču kopumā ar profesionālajiem panākumiem un ar ienākumiem būsi apmierināts.

Brīvajā laikā vilinās tālas zemes. Dodies piedzīvojumu pilnā ceļojumā, iegūsti jaunus draugus un izdzīvo stāstus, kas paliek atmiņā visu dzīvi. Apmeklē teātrus, muzejus, koncertus un citus kultūras pasākumus. Svini dzīvi, dalies ar prieku, un izbaudi arī sirsnības pilnus brīžus ar draugiem un ģimeni. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt jauku iepazīšanos. Svarīgs būs līdzīgs skatījums uz morālām vērtībām.

VĒZIS

Reizēm grūti tikt pāri savai dziļākajai Vēža būtībai: viens solis uz priekšu, divi atpakaļ, taču – kad ieskriesies, tad grūti apstāties. Aktīva darbošanās būs lietderīga, jo būs labas iespējas parādīt visus savus talantus profesionālajā jomā. Viegli un ātri sapratīsies ar cilvēkiem, kas noderēs lietišķo kontaktu veidošanā. Tavā ceļā īstajā brīdī gadīsies īstie cilvēki, kas sapratīs idejas no pus vārda. Būs arī situācijas, kad savstarpējā izpalīdzība palīdzēs atrisināt kādus būtiskus jautājumus.

Brīvajā laikā noteikti dodies sabiedrībā. Izklaidēties un jaunas emocijas varēsi gūt, piedaloties radošās nodarbēs, apmeklējot vai organizējot mākslas pasākumus. Tā kā tev ir dziļa saikne ar dabu, enerģiju atjaunot palīdzēs pastaigas pa parkiem, mežiem vai atpūta pie ūdeņiem.

Privātajā dzīvē rūpes par ģimeni un vecākās paaudzes radiniekiem. Savukārt brīvajām sirdīm iespējas satikt cilvēku, ar ko veidot stabilas attiecības. Kādam skanēs arī kāzu valsis.

LAUVA

Pievērsies profesionālajai attīstībai, piedaloties apmācībās, semināros vai meklējot jaunas iespējas, kas veicina karjeru. Tev piemīt līdera dotības, neatkarīgi no ieņemamā amata vai statusa. Labs palīgs būs personīgais šarms, smaids un atvērtība, taču pats mazliet piesargies no glaimotājiem, kas ar saldām mēlēm bārsta komplimentus. Kādam no viņiem var būt savtīgi nolūki. Tāpat arī vērīgam jābūt ar līgumiem un citiem dokumentiem.

Tā kā daudz profesionālo pienākumu un lietišķo darīšanu, ir svarīgi saglabāt līdzsvaru starp darbu un personīgo dzīvi. Regulāra atpūta un izklaides palīdzēs atjaunot enerģiju un stiprināt motivāciju.

Svarīga arī sirdslietu tēma. Mīlestība sildīs sirdi un dāvās daudz prieka. Labprāt pavadīsi laiku kopā ar mīļoto cilvēku, apmeklējot pasākumus vai satiekoties ar draugiem. Brīvajiem ļaudīm dzīvē var ienākt krāsainas un iedvesmojošas pārmaiņas. Ļaujies romantikai un nesteidzīgai dzīves baudīšanai.




JAUNAVA

Šajā gadā būs daudz enerģijas, kas iedvesmos citus, bet pašam var radīt problēmas. Pirmām kārtām, izvērtē, kur to liksi lietā – nevajag iesaistīties pasākumos, kam neredzi atdevi. Otrām kārtām, sarežģītās vai strīdīgās situācijās saglabā vēsu prātu un padomā – par ko ir, un par ko nav vērts satraukties. Ja dažas lietas tversi vieglāk, dienas ritēs harmoniskāk. Taču kopumā tavs profesionālisms tiks augstu vērtēts un tevi pieminēs ar atzinīgiem vārdiem. Var pavērties jaunas iespējas, rasties interesanti un ienesīgi piedāvājumi.

Mājās nevajadzētu plānot būtiskus saimniecības darbus, pārkārtojumus vai remontu – šāds pasākums var ieilgt un arī radīt strīdus ģimenē. Labāk brīvo laiku un atvaļinājumu izmanto, lai kopā ar savējiem ceļotu un iepazītu citu zemju kultūru. Ja sirds brīva, saistībā ar ārzemju tēmu dzīvē var ienākt kāda spilgta personība. Un – kaislīga mīlestība.

SVARI

Radošums apvienojumā ar racionālismu un mērķtiecību – tādi būs šī gada lietišķie motīvi. Kaut horoskopu aprakstos nereti lasām, ka Svari mainīgi, svārstīgi, neizlēmīgi, tas nebūs par tevi. Ko būsi nolēmis izdarīt, turp arī virzīsies un iecerēto sasniegsi. Kāds sekmīgi dosies augšup pa karjeras kāpnēm, kāds plūks laurus privātajā biznesā, parādot sevi kā talantīgu uzņēmēju un stiprinot autoritāti.„Viegla nauda” gan nav gaidāma, dažu brīdi būs jāstrādā no ausmas līdz rietam, taču vēlāk stāvoklis bankas kontā priecēs.

No darba brīvajā laikā dažādi saimniecības darbi. Vari sākt remontu, kaut ko pārbūvēt, labiekārtot teritoriju vai iekopt dārzu. Ja esi plānojis iegādāties jaunu mājokli, vasarnīcu vai lauku īpašumu, dari tā.

Sirdslietās var gadīties pa kādai domīgai dienai, kad daudz jautājumu pašam priekš sevis. Ja šķiet, ka notikusi „liktenīga iepazīšanās” – neko nesasteidz. Mēdz būt tā: kas ātri sākas, tikpat ātri beidzas.

SKORPIONS

Vairs negribas iet ierasto ceļu un sirds jūt pārmaiņu tuvošanos. Ja esi ilgstoši strādājis vienā darbavietā vai nodarbojies tikai ar vienu biznesa projektu, tad pienācis laiks kaut ko mainīt. Profesionālajā jomā izaugsmes iespējas: laiks karjerai vai spēles laukuma paplašināšanai uzņēmējdarbībā. Tikai esi uzmanīgs ar dokumentiem un līgumiem, piesaisti juristu, izvērtē katru vārdu un komatu. Protams, nevajag uz katru potenciālo sadarbības partneri raudzīties ar aizdomām, bet piesardzība nekad nenāk par ļaunu. Šajā gadā arī naudas lietās jābūt apdomīgas, rūpīgi jāseko līdzi, kas notiek bankas kontā un nebūtu vēlams uzņemties kredītsaistības.

Palieli izdevumi iespējami saistībā ar mājas saimniecību. Rūpīgi jāizrēķina un jāizpēta piedāvājumi – vienalga vai plāno lielāku pirkumu vai aicini talkā meistarus.

Privātajā dzīvē daudz romantikas un iedvesmojoši piedzīvojumi. Var rasties iespējas izveidot attiecības, kas tuvu ideālam. Ģimenes cilvēkiem prieks no kopā būšanas ar saviem mīļajiem, bet par saticību jāgādā.

STRĒLNIEKS

Daudz filozofisku pārdomu par dzīves jēgu, sūtību, mērķiem un pasaules lietu kārtību. Meklēsi atbildes uz eksistenciāliem jautājumiem, un līdzcilvēki to ne vienmēr sapratīs. Var gadīties, ka no tavas dzīves nozūd kādi cilvēki, ko iepriekš uzskatīji par domubiedriem. Tā mēdz notikt, un par to nav jāsatraucas: vieni aiziet, citi atnāk vietā. Darbā vai biznesā radīsies jauni kontakti un projekti, kas ļaus palielināt ienākumus. Prieks pelnīt un prieks tērēt – kāds ieguldīs izglītībā, kāds īpašumā, kāds vienkārši ar prieku lutinās savus mīļos.

Ik pa laikam prātosi par privāto dzīvi un gremdēsies apcerēs: kā bija, kā ir un kā būs. Dalies pārdomās ar mīļoto cilvēku, sarunas satuvinās. Ikdienā gan var izcelties kādi strīdi un rasties domstarpības, jo daudz enerģijas nāksies veltīt darbam, bet otrā pusīte tikmēr var sajusties atstāta novārtā. Brīvajiem ļaudīm jauna iepazīšanās jānovērtē ar kritisku skatu. Neapspried sirdslietas ar cilvēkiem no malas, visādu tenku vāceļu šajā pasaulē netrūkst.

MEŽĀZIS

Šim gadam vajadzētu iet ar kārtīgu uzrāvienu – būsi uz pozitīvā viļņa, mutuļos enerģija un lielisks laiks, lai parādītu profesionalitāti un stiprinātu autoritāti. Tikai nekļūsti iedomīgs un nesāc uzskatīt, ka zini visu par visiem vislabāk. Esi atvērts sadarbībai, jo labākas sekmes būs, strādājot komandā. Un noteikti runā par finanšu lietām, lai atalgojums atbilstu ieguldītajam darbam. Šajā kontekstā jābūt vērtējošam attiecībā uz iesaisti jaunos projektos: netici uz vārda tiem, kas sola, ka tie āboli tavā izaudzētajā ābelē būs no tīra zelta. Rūpīgi izanalizē visus par un pret.

Sirdslietās piedzīvojumi un dažādi pavērsieni. Brīvajiem ļaudīm jāuzmanās no pārsteidzības: nemeties bez apdoma baudīt dzīvi, lai arī cik vilinoši tev tas liktos. Pie iepazīšanās paraugies uz situāciju ar kritisku skatu. Ģimenes cilvēkiem attiecības var parādīties jauna dzirksts – it kā to otru cilvēku tu iepazītu atkal no jauna.

ŪDENSVĪRS

Gribētos, lai dienas rit vieglāk – kad ar pozitīvismu un smaidu vari atvērt visas durvis. Taču tā jau reti, kad notiek. Darbā nāksies ieguldīt lielu enerģiju, bet rezultāti ne vienmēr būs tik labi, kā gribētos. Tas var radīt piktumu. Ar emociju izpausmēm esi uzmanīgs – jāsargās no paštaisnuma, citādi pats negribot, sabojāsi attiecības ar līdzcilvēkiem. Toties ir lielisks laiks, lai iegūtu jaunu, noderīgu pieredzi un mācītos. Prāts darbosies augstā līmenī. Pēc tam zināšanās varēsi dalīties ar citiem, iesaistīties jaunos projektos un palielināt ienākumus. Par atalgojumu nebūs jāsūdzas, taču iespējami diezgan lieli tēriņi saimniecības vajadzībām.

Ar prieku saimniekosi mājās un laiku pa laikam ielūgsi ciemos draugus, domubiedru klātbūtnes sajūta tev ir svarīga. Privātajā dzīvē jūtas dzirkstīs un iespējami aizraujoši piedzīvojumi. Kādu mīlestība aizvedīs tālos pasaules ceļos.

Brīvajā laikā prieku sagādās izbraucieni dabā labā kompānijā.

ZIVIS

“Vai tiešām tas viss jādara man?” laiku pa laikam darbā pats sev uzdosi jautājumu. Šajā gadā profesionālā dzīve būs ļoti piesātināta un dinamiska. Rēķinies ar to, ka vieglas dienas nebūs. Taču parasti pūles tiek atalgotas un pasaule sadodas rokās, lai cilvēks varētu piepildīt kādas sirdī dziļi lolotas vēlmes. Sekmīgi risināsi lietišķās sarunas un pratīsi argumentēt savu viedokli, tikai lēmumus nedrīkst pieņemt steigā vai spiediena ietekmē.

Paredzamas dažādas sabiedriskās aktivitātes, tevi aicinās piedalīties gan formālos, gan neformālos pasākumos: prezentācijās, svinībās vai labdarības projektos. Satiksi labus cilvēkus un domubiedrus.

Attiecību jomai vajadzētu pieiet nopietni un atbildīgi, tad pretī saņemsi to pašu. Tuvie cilvēki novērtēs tavas rūpes. Brīvajiem ļaudīm spontāna un sākotnēji it kā ne visai nopietna pazīšanās var pāraugt stabilās atiecībās.



Avots

Leave a Reply