Četras Zodiaka zīmes, kurām piemīt ekstrasensa spējas

Četras Zodiaka zīmes, kurām piemīt ekstrasensa spējas
Foto: n_defender/Shutterstock

Lielai daļai cilvēku piemīt spējas, taču viņi par to pat nenojauš. Neparastās spējas nenozīmē tikai cilvēku domu lasīšanu – tā var būt gan intuīcija, gan dažādi sapņi par nākotnes notikumiem. Noskaidro, vai tev piemīt ekstrasensa spējas!



Zivis

Lielākā daļa šīs zīmes īpašnieku nemaz neapjauš, ka viņiem piemīt ekstrasensa spējas. Viņi uzskata, ka Zivju spēcīgā intuīcija ir kas tāds, kas piemīt visiem, taču realitātē tā nav. Zivis izmanto savu intuīciju brīžos, kad jāpieņem lēmumi. Šīs zīmes pārstāvji pabeidz citu cilvēku teikumus, pat tad, ja ar šo cilvēku nesaista spēcīga saikne. Zivis vienmēr jūt, kad notiks kaut kas labs vai slikts.

Vēzis

Vēža spējas ir saistītas ar emocijām. Viņi sajūt, kad cilvēks skumst, pat ja ārēji šis cilvēks to neizrāda. Tāpat arī darbā un attiecībās Vēži jūt, ja kāds melo vai nav līdz galam uzticams. Vēži ir ļoti empātiski, kā arī jūtīgi, it īpaši, klausoties emocionālu mūziku.




Svari

Svari netic, ka viņiem piemīt paranormālas spējas, taču tas nenozīmē, ka viņiem to nav. Viņi bieži vien tic, ka nākotnes paredzējums ir bijusi dīvaina sagadīšanās, nevis ekstrasensa spējas. Diemžēl Svari ir pārāk slinki, lai savas spējas attīstītu tālāk, turklāt viņi tāpat netic to esamībai.

Skorpions

No visām Zodiaka zīmēm tieši Skorpions ir vistuvāk tam, lai spētu lasīt cilvēku domas. Viņi ne tikai spēj pateikt, ko tu domā, bet arī – ko tu centies noslēpt. Tieši šis aspekts Skorpiona raksturā ir ironisks, jo viņi paši arī mēdz būt noslēpumaini. Skorpioniem nepatīk meļi, tādēļ viņi vienmēr cenšas uzzināt patiesību. Dažreiz iegūto informāciju viņi izmanto, lai manipulētu un kontrolētu citus.



Avots

Leave a Reply