Maija Silova liela savu vīru, atklājot īpašības

Foto: apollo

Modes žurnāliste un satura veidotāja Maija Silova-Ulvanga sarunā ar izdevumu “Ieva” nosauc īpašības, kuras novērtē vīrietī.



Kā zināms, Silova pirms trim gadiem apprecējās ar norvēģu uzņēmēju Rūni Ulvangu.

Šī ir viņas pirmā kopdzīve, un intervijā “Ievai” atklāj īpašības, kuras novērtē vīrietī. “To, ka vīrietis nav sīkumains un ikdienā bieži neapvainojas. Un man ļoti patīk, ka mani dzīves vīrieši – tētis un vīrs – nav sīkumaini. Mēs, meitenes, varam būt gaisīgas un aizmirst kaut ko izdarīt, bet ir labi, ka pretī nav ļaunuma un kritikas – viņi abi to prot uztvert ar smaidu,” atklāj Silova.

Viņa turpina:

“Un pat grūtākajās dzīves situācijās viņi māk saglabāt mieru un pasmieties.





Man nekad nav paticis melnais humors, esmu māņticības iemiesojums – pat tad, kad man stāsta anekdotes, es reizēm meklēju koku, pie kura pieklauvēt. Bet tagad esmu sapratusi, ka tēta un vira melnais humoriņš mani netraucē.

“Un vēl laikam tas, ka mums ar vīru ir tāda partnerības sajūta. Man būtiski, lai vīrietis, kas ir blakus, būtu man viss vienlaikus – draugs, mīļākais, tuvinieks un atbalsts. Un būtiski viņu uztvert kā savu cilvēku, kuru esmu gatava atbalstīt, gūstot no tā prieku. Dzīves pieredze to iemāca, un tad pati varu to veidot. Protams, lai dejotu tango, vajadzīgi divi,” tā Silova.

Atgādinām, ka abi iepazinās kādā pasākumā un pandēmijas laikā slepus apprecējās.



Avots

Leave a Reply