Britu «boksere» skaidro lēmumu pēc uzvaras ringā atkailināt krūtis

Britu “OnlyFans” modele Daniella Hemslija savā “YouTube” kanālā plašāk paskaidrojusi lēmumu pēc uzvaras boksa ringa vidū atkailināt krūtis.



Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās influenceru “boksa” organizācijas “Kingpyn” cīņu šovā pēc tiesnešu lēmuma (48-47,48-47,49-46) pārspēja citu modeli Aleksandru Danielu.

Uzreiz pēc izcīnītās uzvaras Hemslija apskāva savu treneri un atkailināja krūtis.

Tagad pati modele paskaidrojusi plaši apspriesto epizodi: “Man uz krūtsgaliem bija liesmiņu uzlīmes. Plāns bija tāds, ka es paceļu krūšturi un tur pretim ir liesmiņas. No sērijas – šī meitene uguņo.

Es uzvarēju, pacēlu savu topiņu un visa pasaule ieraudzīja manas krūtis, jo liesmiņu uzlīmes palika krūšturī,” sacīja modele.

“Kingpyn” pēcāk nāca klajā ar paziņojumu, ka šādu rīcību netolerēs un Hemslija nepiedalīšoties turnīra noslēdzošajā cīņā.

Pati Hemslija norādīja, ka nepiedalīsies “Kingpyn” turnīra pēdējā cīņā, jo vēlas atpūtināt organismu.

“Neesmu tikusi diskvalificēta. Vienkārši nolēmu atpūsties. Plānoju ringā atgriezties ziemā,” sacīja Hemslija.

Uzreiz pēc cīņas par notikušo atkailināšanos kritiski izteicās slavenais boksa promotieris Edijs Hērns.




Mans viedoklis ir šāds – man šāda rīcība riebjas. Mēs esam ieguldījuši smagu darbu, lai panāktu, ka sievietes boksa pasaulē ciena viņu spēju un sasniegumu dēļ,” sacīja Hērns.

Aizvadītajā nedēļas nogalē notikusī “cīņa” bija pirmā reize, kad Hemslijas gaitas boksa ringā noslēdzās ar panākumu. Šā gada aprīlī viņa debijas cīņā piedzīvoja zaudējumu. Tiek ziņots, ka 22 gadus vecā modele boksā sāka trenēties vien divas nedēļas pirms debijas cīņas.



Avots

Leave a Reply