Dārta Daneviča atklāti pastāsta, kādas šobrīd ir attiecības ar dēla tēvu Artusu Kaimiņu

Foto: Artūrs Krūmiņš

Aktrise Dārta Daneviča intervijā Gundegai Rozei atklāti dalās par attiecībām ar dēla tēvu Artusu Kaimiņu un tiesas ceļu cīņā par dēlu Kaupo. Viņa neslēpj savas sāpīgās emocijas, ko radījuši konflikti ar bērna tēvu, un viss, ko Dārta šobrīd no sirds vēlas, ir miers un vienkāršā laime kopā ar savu dēlu.



Intervijā Daneviča atklāj, ka tiesvedība par aizbildniecību ar bijušo dzīvesbiedru Kaimiņu vēl nebūt nav beigusies. Abu divgadnieks lielāko daļu laika dzīvo kopā ar māti, taču ir arī “tēva dienas”.

17. martā abu dēlēnam apritēja divi gadi. Dārta par godu šim notikumam sociālajos tīklos publiskoja attēlus kopā ar bērnu un emocionālu ierakstu, izskatot arī pateicību Artusam.

Dārta atklāj, ka bijušais dzīvesbiedrs šo ierakstu nemaz nav ļāvis publiskot. “Artuss patiesībā man neļāva publicēt ierakstu saistībā ar dzimšanas dienu, jo mums ir vienošanās nepubliskot dēla attēlus, bet šajā publikācijā nav redzama dēla seja. Un par spīti tam, ka viņš man neļāva veikt šo dzimšanas dienas ierakstu, es tik un tā saglabāju pateicības vārdus viņam.”

“Man vienmēr ir bijusi milzīga pateicība par to, ka mums ir kopīgs dēls. Viņš ir fantastisks un brīnišķīgs, un es kā visas mammas teikšu – mans dēls ir vislabākais, un tā arī ir. Manī ne brīdi nav bijusi nepateicība par šo, bet jā, man iet grūti, un es nosodu to, ko viņš šobrīd dara. Tā ir ļoti nevīrišķīga rīcība. Paralēli tam man ir pateicība, ka man ir dēls, ka mums ir viņš. Viņš ir tieši tāds, tāpēc, ka tādi esam mēs.”

Sarunā Dārtai tika uzdots jautājums, vai, viņasprāt, viņa ir laba mamma. Dārta ir atklāta, stāstot, kā guvusi pārliecību par to, ka ir laba mamma: “Es to nenovēlu nevienam. Manās mājās ieradās bāriņtiesa un vērtēja, vai es esmu laba mamma, un rakstīja atzinumu.

Iespējams, mums sabiedrībā ir stigma par šo jautājumu, bet man līdz šim vienmēr ir asociējies, ka tā ir tāda lieta, ka tu tiešām esi ļoti kļūdījies dzīvē, tu, piemēram, esi bijis alkohola reibumā, pacēlis roku pret savu bērnu vai vismaz stipri sakliedzis, lai tev būtu jāpierāda šī sava nevainība. Es neko tādu neesmu izdarījusi savā dzīvē.




Tas, iespējams, bija ļoti labs lūzuma punkts, lai es atkal saņemtos savā spēkā un pārliecībā, ka jā – es esmu laba mamma.”

Inspekcija ieradās pirms dēla pirmās dzimšanas dienas, un process joprojām nav beidzies. Dārta teic, ka viņai nav atbildes uz jautājumu, kad tas beigsies. “Es esmu situācijā, kurā kaut kādas svešas tantes, kuras ne reizi nav redzējušas manu bērnu, man noteiks, kā man dzīvot ar manu bērnu. Nopietni?!”

Dārta cer, ka tiesa sapratīs, ka šāda rīcība nav bērna interesēs. Dārta vairāk par visu vēlas mieru un vienkāršu laimi būt kopā ar savu dēlu.

Viņa arī atklāja, ka abu starpā nav nekāda sadarbība kā vecākiem. “Ir argumentu pierādījumu meklēšana tiesai vienam pret otru, sarunu ierakstīšana, un es neredzu nekādu iespēju kaut ko šobrīd sarunāt,” viņa ir atklāta.

“Apollo.lv” jau vēstīja, ka 2022. gada 31. janvārī daudzi bija liecinieki Danevičas un Artusa Kaimiņa ģimenes nesaskaņām, kas tika risinātas vietnē “Twitter”.

Vēlāk Dārta ik pa laikam nāca klajā ar jaunu informāciju par šķiršanās iemesliem. Daneviča paziņoja arī to, ka galvenais šķiršanās iemesls bijis ilgstošas emocionālās un psiholoģiskās vardarbības dēļ.

Vairāk skaties video:



Avots

Leave a Reply