Foto: Turcijas viesnīcas apsargi piekauj populāru ukraiņu modeli Daria Kyryliuk

Foto: instagram / @dariakyryliuk

Ukraiņu modele Darja Kiriļuka kopā ar līgavaini un draugiem devusies atvaļinājumā uz Turciju. Skaistule baudījusi atpūtu kūrortpilsētā Kesmē, līdz piedzīvojusi šokējošu notikumu.



Darja publisko baisu foto, kurā viņas skaistā seja redzama asinīs, pēc foto var novērot, ka viņai ir pārsists plakstiņš.

Foto: instagram / @dariakyryliuk

”Nevēlos klusēt, bet gan pastāstīt to, kas notika ar mani, manu puisi un mūsu grupu Turcijā. Mums uzbruka un mūs piekāva Momo pludmales apsargi,” sociālajā tīklā ”Instagram” raksta Darja.

Četras meitenes, ieskaitot pašu Darju, saņēma no apsargiem sitienus pa seju, puiši cieta daudz smagāk.

Modele un viņas draugi uzrakstījuši iesniegumu policijā un uzskata, ka šāda uzvedība no viesnīcas teritorijas darbinieku puses nav pieļaujama.

Policija jau runājusi ar Darju un viņas draugiem, kā arī incidentā iesaistītajiem apsargiem.

Izdevums “The Sun” raksta, ka Turcijas tūrisma ministrs ir sašutis par notiekošo un paziņo, ka šādiem incidentiem nav vietas tūristiem paredzētajās apmešanās un atpūtas vietās. Šāda agresija nav pieļaujama, īpaši pret sievietēm.

Momo pludmales ziņojumā teikts, ka apsargi nav bijuši iesaistīti kautiņā, ka nesaskaņas izcēlušās starp Darju un viņas mīļoto, ka tieši mīļotais iesitis modelei pa seju.

Modele noliedz apgalvojumu, paziņojot, ka nepietiek, ka Momo darbinieki piekauj viņu, bet nu vēl apmelo.

”Mīlu Turciju, tā ir ļoti skaista valsts, bet tas ir ļoti skumji, ka šādas situācijas vēl notiek 21 gadsimtā,” tā Darja.
Ukraiņu modele Darja Kiriļuka




Avots