Video: Bauskas “naktsdzīve” visā krāšņumā: nesen atvērta bāra apmeklētāji sarīko pamatīgu

Pirms pāris dienām Bauskā piedzīvots masu kautiņš nesen durvis vērušā naktsklubā. Un diemžēl nepiepildījās jaunā kluba saimnieku plāni lauzt stereotipu, ka Bauskas naktslokālos neviens pasākums nenoslēdzas bez dūru vicināšanas.



“Par laimīgu lai sevi sauc, kas brauc no Bauskas nepiekauts”. Diemžēl šis teiciens jau gadiem ilgi raksturo Bauskas pilsētas naktsdzīvi un izklaides pasākumus. Kur “tusiņš”, tur kautiņš. Nesen Bauskā atvērts jauns naktsklubs “Montana”, un, lai arī pirms atklāšanas tika lolotas cerības, ka vairs nebūs tā kā agrāk, aculiecinieku uzņemtie video liecina par ko citu.

Iestāde, pie kuras durvīm noticis kautiņš, ievākusies telpās, kur pirms četriem gadiem strādājis cits bārs ar nosaukumu ”Easy”. Iepriekšējai atpūtas vietai bijusi bēdīga slava, jo teju katrās brīvdienās izklaide beigusies ar policistu un mediķu vizītēm.

Jaunajam bāram ir citi īpašnieki, kuri apņēmušies sargāt savu reputāciju un pierādīt, – kā Bauskā var nodrošināt kvalitatīvu nakts izklaidi bez starpgadījumiem. Bāra atvēršana 14. februārī tiešām noritēja mierīgi, tā vismaz ziņojuši ”Montana” pārstāvji sociālajos tīklos, taču šis kautiņš noticis pagājušajās brīvdienās.

Atpūtas vietas pārstāvji apliecina, ka tik un tā ir izdarījuši secinājumus un rīcība sekos. Proti, attiecībā pret skandalētājiem jau pieņemts konkrēts lēmums.

Neoficiāla informācija liecina, kā ballētāji, kas izprovocējuši kautiņu, uz Bausku atbraukuši no piepilsētas, bet konflikta motīvi nav zināmi. Vai saistībā ar incidentu policijā ir uzsākts kriminālprocess vai vismaz pārbaude – šobrīd ziņu nav, jo likumsargi bez nopietniem argumentiem komentāru atteica.



Avots: skaties.lv

Leave a Reply