Video: Jaunieši Bauskā ar auto bēg no policijas un taranē upē

Video: Jaunieši Bauskā ar auto bēg no policijas un taranē upē

Piektdien, 17. jūnijā, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas iecirkņa policisti, pildot dienesta pienākumus ceļu satiksmes uzraudzības un sabiedriskās kārtības nodrošināšanas jomā, Bauskā pamanīja tumši zaļu automašīnu «Audi A4», par ko bija saņemta informācija, ka tā atrodas meklēšanā.

Likumsargi, izmantojot dienesta transportlīdzekļa speciālās skaņas un gaismas signāla bākugunis, aicināja automobiļa vadītāju apstāties, taču viņš nepakļāvās policistu likumīgajām prasībām un sāka bēgšanu. Traucoties lielā ātrumā pa Krasta ielu, likumpārkāpēji ar automašīnu gribēja ceļu turpināt gar Mūsas upes krastu, taču šis nodoms nerealizējās, jo nokrišņu ietekmē upe izgājusi no saviem krastiem un appludinājusi brauktuvi.

Likumsargi aizturēja 2002. un 2005. gadā dzimušus jauniešus. Transportlīdzekli no ūdens izvilka ugunsdzēsēji glābēji. Par notikušo ir sākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana, portālu informēja Dace Kalniņa, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz šo gadījumu. Upes krastā uz applūduša ceļa atradās automašīna, kuru ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot vinču, izvilka ārā no ūdens un nodeva Valsts policijas darbiniekiem, precizē Sandra Vējiņa, VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore.

[presto_player id=22733]

Avots

Dalies: