DL sērijas „premium” klases kompaktkameru izlaišanas atcelšana

DL sērijas „premium” klases kompaktkameru izlaišanas atcelšanaNikon korporācija ar 13.februāri ir paziņojusi, ka atceļ ilgi gaidītās DL sērijas „premium” klases kompaktkameru iznākšanu. Tas skar DL18-50 f/1,8-2,8, DL24-85 f/1,8-2,8 un DL24-500 f/2,8-5,6 kameras.

Sākotnēji DL sērijas kameru iznākšana tika plānota ar 2016.gada jūniju. Pēcāk atklātās nepilnības, kas skāra integrēto mehānismu attēlu apstrādei, lika trīs jauno kameru iznākšanu atlikt uz nenoteiktu laiku.

Kopš tā laika ikviens, kas bijis iesaistīts, ir strādājis ļoti smagi, lai palīdzētu radīt tehniku, kas apmierinātu pircēju vēlmes. Tomēr sakarā ar šaubām par šo produktu rentabilitāti, pieaugušajām izstrādes izmaksām un paredzamo pieprasījuma palēnināšanos tirgū ir nolemts atsaukt DL sērijas kameru iznākšanu.

Mēs no visas sirds atvainojamies visiem, kurus šis lēmums ir ietekmējis, īpaši pircējiem, kas tik ilgi šīs kameras gaidīja. Atvainojamies arī tirdzniecības partneriem un citiem uzņēmumiem, kuriem šis lēmums var radīt neērtības.

Sadarbībā ar Nikon.lv

Leave a Reply