Jaunās Premium klases Nikon DL kompaktās kameras sniedz iespēju ērti pārnēsājamo kameru izmantot jebkurā brīdī

Amsterdama, Nīderlande, 2016. gada 23. februāris: Nikon papildina Premium klases kompakto kameru tirgu ar pilnīgi jaunu kameru klāstu, lai vienmēr aktīvie fotogrāfi jebkurā brīdī varētu izmantot ērti pārnēsājamu izcilu kameru. Izslavētā NIKKOR optika un efektīvā Nikon tehnoloģija ikvienam Premium klases Nikon DL kompaktās kameras uzņēmumam nodrošina neticamu attēla kvalitāti.

Pilnīgi jaunajā kameru klāstā ir trīs modeļi: Nikon DL24-85 f/1.8-2.8, Nikon DL18-50 f/1.8-2.8 un Nikon DL24-500 f/2.8-5.6. Katrai kamerai ir NIKKOR tālummaiņas objektīvs ar augstas veiktspējas optiku, kas līdzvērtīga Nikon digitālo vienobjektīva spoguļkameru (DSLR) objektīviem, kā arī gaismasspējīgu 1 collas CX formāta sensoru. Lai arī kuru Nikon DL kameru fotogrāfs izvēlētos, ir iespējams uzņemt 20,8 MP attēlus JPEG vai NEF (RAW) formātā un 30p/25p izšķirtspējas 4K/UHD video.

Katra Nikon DL Premium klases kompaktā kamera ir aprīkota ar Nikon slaveno uzlaboto jauktā AF sistēmu acumirklīgai fotografējamā objekta fokusēšanai. Attēla procesors EXPEED 6A ar vismaz četriem centrālajiem procesoriem (CPU) nodrošina pārsteidzošu uzņemšanas ātrumu: līdz pat 60 kadriem/s ar pirmajā kadrā fiksētu asumu vai līdz 20 kadriem/s ar nepārtrauktu AF. Nikon Dual Detect Optical VR vibrāciju samazināšanas sistēma nodrošina uzlabotu drebēšanas noteikšanu un koriģēšanu, turklāt katra kamera arī ātri ieslēdzas un reaģē. Turklāt ikvienai kamerai ir arī ISO 518 atbilstoša pieslēgvieta, kurai var pievienot dažādus piederumus, tostarp uzticamās Nikon digitālās vienobjektīva spoguļkameras Speedlight zibspuldzes. Īpašo Nikon DL piederumu klāstā ir iekļauts pēc izvēles lietojams noliecams elektroniskais skatu meklētājs (EVF — Electronic viewfinder) ar acs sensoru, kas nodrošina skaidru redzamību un augsta kontrasta informācijas attēlojumu. Nikon digitālo vienobjektīva spoguļkameru lietotāji atpazīs ierastās vadības pogas, grozāmos pārslēgus un izvēlnes. Uz katras kameras objektīva korpusa ir arī raksturīgais zelta krāsas NIKKOR gredzens.

Inese Bernardesa (Ines Bernardes), Nikon DL, Nikon Europe izstrādājumu nodaļas vadītāja, saka: “Nikon ienāk Premium klases kompakto kameru tirgū ar trim spēcīgām kamerām — tās ir lieliskas ziņas tiem fotogrāfiem, kuriem svarīga ir kvalitāte. Katra no šīm kamerām liks jums apšaubīt visu, ko domājāt, ka ziniet par kompakto kameru attēla kvalitāti. Fiksēto NIKKOR objektīvu izšķirtspēja un atveidošanas funkcija ir izcila. Un ar ērtu kameras pārnēsāšanas iespēju un nemainīgu ātrumu visā diapazonā varat izvēlēties kameru tāpat, kā izvēlaties objektīvu — atlasiet savam fotografēšanas stilam vai konkrētai situācijai piemērotu fokusa garuma diapazonu. Ikviens, kas vēlas būt izveicīgs vai pat fotografēt neuzkrītoši, var pārnākt mājās, juzdamies sajūsminātspar uzņemtajiem attēliem.”

Kompakta, taču kvalitatīva: tagad ikviens uzņemtais fotoattēls var kļūt par jūsu labāko darbu 

Nikon DL24-85 f/1.8-2.8: vienmēr fotografēt mīlošajiem nu vairs nebūs jāžēlojas par attēlu kvalitāti
Gaismasspējīgais NIKKOR 24-85 mm f/1.8-2.8 tālummaiņas objektīvs ir izcili daudzpusīgs, bet makro režīms nodrošina piesātinātus detalizētus tuvplāna attēlus. Šī kamera ir aprīkota arī ar 1037 punktu OLED noliecamu skārienekrānu un izbīdāmu zibspuldzi. Uz objektīva korpusa ir pielāgojams vadības gredzens un tālummaiņas gredzens. Kamera ir pieejama sudraba vai melnā krāsā. 

Nikon DL18-50 f/1.8-2.8 – Pārnēsājams aparāts dižam skatam
Ar iespaidīgu f/1,8 apertūru un 18 mm, fokusa attālumu šī Nikon DL kamera ir aprīkota ar gaišāko īpaši plata leņķa objektīvu, kādu jebkad izgatavojis Nikon. Objektīvam ir Nikon izslavētais nanokristālu pārklājums skaidrāku attēlu uzņemšanai. Šī kamera ir aprīkota ar 1037k punktu OLED noliecamu skārienekrānu un kamerā iebūvētu perspektīvas vadību. Kamera pieejama klasiski melnā krāsā. 

Nikon DL24-500 f/2.8-5.6 —iespaidīgs tuvinājums un attēla kvalitāte, kas ir tā vērta
Šī Nikon DL kamera ar tās īpaši spēcīgo 21× tālummaiņas NIKKOR objektīvu un režīmu SPORT (VR) vienmēr noderēs fotogrāfiem, kas tiecas tvert kustību. Šai kamerai ir arī iebūvēts 2359k punktu OLED elektronisks skatu meklētājs un augstas izšķirtspējas OLED maināma leņķa skārienekrāns. Kamera pieejama klasiski melnā krāsā.

SnapBridge: pievienojiet Nikon DL savai viedierīcei
Visas jaunās Nikon DL kameras ir saderīgas arī ar lietojumprogrammu SnapBridge. Bluetooth® izmantošana* ar maza enerģijas patēriņa tehnoloģiju SnapBridge uztur pastāvīgu mazas enerģijas savienojumu starp kameru un viedtālruni vai planšetdatoru. Fotogrāfi var sinhronizēt fotoattēlus viedierīcē to uzņemšanas brīdī, kā arī acumirklī parādīt Nikon kvalitātes attēlus arī citiem. SnapBridge var izmantot arī, lai pārvaldītu galvenās funkcijas no viedierīces, kamerā iestatītu laiku, ielādētu jauninājumus un darītu daudz ko citu.

Footnote:
Vārdiska preču zīme Bluetooth® ir reģistrēta preču zīme, kas pieder uzņēmumam Bluetooth SIG, Inc., un uzņēmums Nikon Corporation lieto šādas preču zīmes saskaņā ar licenci.

Ziņas tapušas sadarbībā ar fotografet.lv

Leave a Reply