Kas patiesībā ir Katy Tindemarkas precētais miljonārs?

– 1 –

Foto: Facebook. com | Katy un viņas mīļotais bauda dzīvi.


Grezna dzīve lepnā mājā, dāvanas tūkstošiem eiro vērtībā – tā televīzijā tiek rādīta mūziķe Katy Tindemarka, kas vēl pirms dažiem gadiem iztiku pelnīja, spēlējot vijoli Vecrīgā. Kurš tad ir viņas noslēpumainais mīļotais, kas to visu sagādājis?


Jaunais mīļotais – bagāts pensionārs

Katy Tindemarka, kas Rīgas sabiedrībai zināma kā ukraiņu izcelsmes dziedātāja un vijolniece, kura spēlē krogos, dodas uz ārzemēm muzicēt viesnīcās un atpūtas parkos, šoziem Latvijā izpelnījusies plašāka mēroga slavu un tiek rādīta kanāla 360TV šovā «Slavenības. Bez filtra». 35 gadus vecā sieviete ir atklāta, taču pašu galveno – kurš viņai sagādājis šo pasakaino dzīvi, tomēr slēpj. Viņas turīgais mīļotais tiek atstāts aizkadrā. Spriežot pēc Katy bildēm sociālajos tīklos, un telpām, kurās tiek filmēts šovs, viņas mīļotais, visticamāk, esot 75 gadus vecais miljonārs Valērijs Barjers, kurš bauda pensionāra dzīvi.

Bijusī mīla liekot sprunguļus riteņos

Valērijs Barjers pirms 15 gadiem mijis laulības gredzenus ar Irinu, bet pirms pieciem gadiem abi noslēguši laulāto mantisko attiecību līgumu par visas mantas šķirtību. Šis līgums joprojām ir aktuāls. TV šovā izskan, ka Katy drauga bijusī dzīvesbiedre aizvien it klātesoša viņa dzīvē.

Lepnais drauga īpašums Jūrmalā, kurā Katy ik pa laikam saimnieko, jau pirms kāda laika izlikts pārdošanā. Tā ir 2017. gadā uzbūvēta sešu guļamistabu liela ēka jūras krastā Majoros.

Salabuši un bauda romantiku Ēģiptē?

Vēl pirms nedēļas Valērija Barjera profilā sociālajos tīklos varēja aplūkot foto, kuros miljonārs redzams kopā ar Katy, bet tagad visas fotogrāfijas no viņa profila ir dzēstas. Iespējams, bagātais mīļotais tā rīkojies, jo uzpeldējušas pornogrāfiska satura Katy bildes. Bet varbūt pie vainas ir mīlnieku nesenais strīds. Katy nesen dusmu karstumā aizmukusi uz savu dzīvokli Rīgā. «Es neko sliktu neesmu viņa bijušajai sievai izdarījusi. Viņa mani ļoti apvainoja, un es to nevaru aizmirst,» televīzijā skaidroja Katy. Šķiet, ka domstarpības gan esot atrisinātas. Runā, ka šobrīd Katy kopā ar Valēriju devusies atpūsties uz Ēģipti.

Avots

– 1 –

Leave a Reply