Aldis Gobzems nopludinājis Katy Tindemark foto, kur viņa sevi kaislīgi apmierina

Aldis Gobzems nopludinājis Katy Tindemark foto, kur viņa sevi kaislīgi apmierina


Jaunā pašmāju šova “Slavenības. Bez filtra” dalībniece, vijolniece Katy Tindemark (35) skandalozā ekspolitiķa Alda Gobzema dēļ nokļuvusi seksuāla rakstura skandālā. Proti, Katy draudzene paziņojusi, ka Gobzema “Instagram” profilā nopludināti Katy seksuāla rakstura attēli.

Draudzene paziņoja, ka Gobzems “Instagram” publiskojis ekrānuzņēmumus no seksa video, kurā redzama Katy, sevi apmierinot.

Raksts turpinās zem galerijas ↓

[presto_player id=29913]

Katy ir pārliecināta, ka šīs bildes, iespējams, nopludinājis viņas bijušais mīļotais: “Viņš man atriebjas. Sociālajos tīklos es izliku informāciju par viņu, ka mūsu attiecības bija vardarbīgas. Izliku informāciju, ka viņš nav labs vīrietis.”

Katy ir pārsteigta, ka tieši Gobzems šīs fotogrāfijas izlicis publiskai apskatei, jo savulaik viņu pat atbalstījusi.

Viņa pastāsta, ka bieži sūtījusi savam bijušajam mīļotajam intīma rakstura video: “Es uzskatu, ka tas ir normāli, it īpaši, ja jūs viens otram neesat blakus, tā ir viena no formām, kā nodarboties ar seksu.”

“Kad es biju Ķīnā, mēs 10 mēnešus bijām nošķirti, kaut kā vajadzēja ar seksu nodarboties. Viņš tos video ir saglabājis un reiz man draudēja, ka parādīs visai pasaulei, kāda es esmu,” viņa stāsta savai draudzenei.

Draudzene pastāstīja, ka Gobzems informāciju pasniedzis tā, it kā video būtu jauni, jau esot jaunajās attiecībās, taču Katy apgalvo, ka tie ir meli.

Avots

Leave a Reply