Kombuļu Inese atkal svaigi iemīlējusies. Dzīvē tā notiek..

Foto: Inese Saulīte/ Facebook

Kombuļu Inese jeb Inese Saulīte (īstajā vārdā Inese Adario) šī gada pavasarī intervijā TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālam “Klik” atklāja, ka nebūšanas ar vīriešiem ir aiz muguras, viņa atkal ir iemīlējusies. Nu soctīklos manāms, ka Inesei atkal ir jauns sirdsāķītis.



Pagājušajā nedēļas nogalē Inese vietnē “Facebook” atjaunojusi savu attiecību statusu, norādot, ka attiecībās ir nevis ar Ivo, par ko pirms vairākiem mēnešiem stāstīja, bet ar citu vīrieti vārdā Ingus.

LASI ARĪ: Dziedātājas Ineses (Saulītes) Kombules kailfoto (18﹢)

Informējot par savu attiecību statusu, viņa raksta: “Dzīvē tā notiek. Brīdī, kad sirds un dvēsele samīdīta dubļos, kad pazūd ticība labajam, kāds spēj pacelt tavu dvēseli nosmērētu, izmestu kā nevajadzīgu kaķēnu uz ielas, kā spoguli lauskās saplēstu. Sasildīt un likt justies laimīgai, vienkārši vajadzīgai bez nosacījumiem un liekiem solījumiem. Paldies tev Ingus.



Komentāru sadaļā ļaudis metušies noskaidrot, kas noticis ar iepriekšējo mīļoto. Inese sniegusi atbildi: “Dzīve gadās arī tā, ka kādam kļūsti nevajadzīga, bet kāds laimīgs sastapt tieši mani un cienīt, mīlēt no sirds.”

Inese soctīklos izrāda savu mīlestību Ingum. Vienā no pēdējiem ierakstiem, kas veltīts tieši Ingum, viņa raksta: “Vienīgi patiesa mīlestība spēj celt spārnos un dāvāt vēlmi censties, dzīvot. Pateicos tev Ingus par to ,ka varam viens otram būt spēks nespekā un laimīte katrā skumjā.”



Avots

Leave a Reply