Izjukusi Elīnas Maliginas (Helēnas Oras) nepilnu gadu ilgā laulība ar režisoru

Savu trešās laulības šķiršanu piedzīvojusi aktrise un māksliniece Elīna Maligina. Intervijā portālam “tv3.lv” Maligina atklājusi, ka vairs nav romantiskās attiecībās ar animācijas režisoru Reini Kalnaelli.



Kā stāsta Maligina, viņa ar Kalnaelli joprojām kopā pavada daudz laika, taču abus vairs nesaista vīra un sievas attiecības – viņas laulība ir izirusi. Pāris gan saglabājis draudzīgas attiecības. “Reinis ir lielisks vīrietis, kurš reiz padarīs kādu sievieti ļoti laimīgu,” viņa pastāstījusi “tv3.lv”.

LASI ARĪ: Helēnas Oras (Elīnas Maliginas, Elīnas Dzelmes) kailfoto (18﹢)

Jaunu mīlestību Maligina speciāli nemeklē, vienlaikus intervijā atzīst, ka nav radīta dzīvei vienatnē: “Dzīvē notiek visādi, pāri saiet kopā, pāri šķiras, kāds mīl no attāluma, bet bez mīlestības nekā!”




Par mākslinieces laulībām ar Reini Kalnaelli izdevums “Privātā Dzīve” vēstīja 2022. gada septembrī – abi apprecējušies Gibraltārā. Režisoram šī bija otrā laulība dzīvē, bet Maliginai trešā. Viņas pirmais vīrs bija režisors Dž. Dž. Džilindžers un šajās attiecībās pasaulē nāca meita Hanna, savukārt otrajā laulībā viņa palika atraitnēs – viņas vīrs, “Olainfarm” koncerna īpašnieks Valērijs Maligins pēkšņi mira 52 gadu vecumā.

Pēc laulībām ar Kalnaelli Maligina palika sava otrā vīra uzvārdā un joprojām dēvējama par Elīnu Maliginu.



Avots

Leave a Reply