Ekstrasenss paredz ko būtisku Krievijas-Ukrainas karā augustā

Kaspars Krafts/F64

Ekstrasenss Romāns Šeptickis intervijā UNIAN sacīja, ka augustā krievu iebrucēji mēģinās izlauzties tālāk Ukrainas teritorijā, bet Ukrainas bruņotie spēki atvairīs uzbrukumus un padzīs ienaidnieku no savām teritorijām.



Romān, pastāsti, ko Taro kārtis vēsta augustā?

Enerģiju ziņā augusts būs izšķirošs, uzvarošs, bet kā viss notiks fiziskajā līmenī, tas ir cits jautājums. Bet pat ja paskatās uz enerģijām, tad pie mums nāks vēl lielāks spēks. Man izkrita kārts “Avots”, kas norāda uz spēku un jaunām iespējām. Šis periods ilgs līdz 12. augustam.

Šādos periodos ļaunie gari ir ļoti traki, jo saprot, ka tam tuvojas vēl lielāks gals. Mums jābūt ļoti uzmanīgiem, jo ​​ienaidnieks neplāno padoties. Bet tomēr spēks, izaugsme, attīstība un virzība uz uzvaru būs mūsu pusē.

Saki, lūdzu, vai Ukraina varētu atgriezties pie savām robežām?

Jā, jo mēs uzvarēsim. Ceļš uz to notiks divos posmos. Pirmkārt, tā ir mūsu teritoriju atbrīvošana, atgriešanās pie robežām pirms pilna mēroga iebrukuma. Tā jau ir ļoti liela uzvara.




Taču turpmāka atbrīvošana līdz 1991. gada robežām var aizkavēties no viena līdz trim gadiem. Tomēr tas ir atkarīgs no daudziem faktoriem, tāpēc es vēl nevaru pateikt 100% pēc datumiem. Tas pats attiecas uz karastāvokļa paplašināšanu. Iespējams, tuvāk nākamajam pavasarim tas tiks atcelts.

Vēl viena uzvara ir Zaporožjes atomelektrostacijas atbrīvošana. Izredzes ir lielas, taču nākotni bieži pārraksta augstāki spēki, tāpēc scenāriji var mainīties. Enerģētikā vairāk jāapvienojas, tad ātrāk tiksim pie uzvaras.



Avots

Leave a Reply