Video: attapīga pīle atstāj tīģeri muļķa lomā

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Te nu kadri kā no multfilmas, proti, pēdējās nedēļās internetā pamatīgu popularitāti ieguvis video, kurā pīle piemuļķo tīģeri, atstājot to ar mulsuma un izbrīna pilnu purnu.



Pirmo reizi video sociālajā tīklā “Twitter” publicēja lietotājs “Buitengebieden”, kur tas ātri vien ieguva lielu popularitāti.

Pārsteidzošajā un amizantajā 20 sekunžu video redzams, kā pīle “spēlē paslēpes” ūdenī ar tīģeri, kura nodomi attiecībā uz pīli, visticamāk, nav nekādi labie. Kad tīģeris beidzot ir gatavs sakampt pēc viņa domām briesmas nejūtošo pīli, tā veikli pazūd zem ūdens un pazūd. Tīģeris, tādus brīnumus redzēdams, pavisam samulst, grozot galvu uz visām pusēm un cenšoties ieraudzīt izgaisušo pīli.




Video nosaukums “Gudrā pīle” visai precīzi raksturo tajā redzamo. Tiesa, daži “Twitter” lietotāji atbildēs raksta, ka pīli vēlāk aprijis kāds cits tīģeris.

Lai nu kā, šis videoklips demonstrē ne tikai pīles attapību, bēgot no plēsēja, bet arī parāda, kas savvaļā bieži ir svarīgākais – modrība un spēja pielāgoties apstākļiem.

[presto_player id=26882]



Avots

Leave a Reply