Ar kopīgu dziesmu “Cilvēki” klajā nākuši pašmāju mūziķi Grafomāns un st4rface

Publicitātes foto

Viņu skaņdarbs ”Cilvēki” un nodots klausītāju ausīm. Jaunā dziesma ir pieejama visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.



Grafomāns (īstajā vārdā Artūrs Eduards Breģis) ir Latvijas hip-hop scēnā plaši pazīstams vārds, jo ar mūziku nodarbojas jau 17 gadus. Viņš nāk no Siguldas un ir pazīstams ar daudziem populāriem skaņdarbiem kā, piemēram, ”Kam Man Skaistāku Dzīvi”, ”Klusums” un ”Miljonu Meitene”. ”Miljonu Meitene” ir viens no viņa jaunākajiem un straujāk augošajiem singliem, kas strauju popularitāti iekaroja tieši savas ballīšu noskaņas dēļ.

Lai gan mūziķis ir jau 30 gadus vecs, viņa mūzika nenoveco un ar katru gadu paliek arvien labāka – gluži kā vīns. Šī sadarbība starp abiem mūziķiem noteikti ir veiksmīga un dziesma ir izdevusies.

Savukārt, st4rface (īstajā vārdā Reinis Aumeisters) ir jauns vārds Latvijas mūzikas industrijā. Viņš sāka izlaist mūziku vien pērn. Viņa dziesmas bija angliski un tieši šogad viņš sāka savu daiļradi veidot un publicēt dzimtajā valodā. Viņš ir pazīstams ar tādām dziesmām kā ”Alone” un ”Haunted By Demons”.

Publicitātes foto

Mūziķis nāk no Valmieras, taču dzīvo galvaspilsētā Rīgā. Viņš ir vien 19 gadus vecs un jau paspējis uzrādīt sadarboties ar tādiem producentiem kā Dween, jammetti un citiem. Jau pavisam drīz mūziķis pārsteigs ar jauniem singliem un sadarbībām latviešu valodā, kā arī ar mūzikas video.

Publicitātes foto

Abu kopīgi radītā dziesma ir par cilvēkiem – par to, ka reizēm tie ir laime, bet reizēm – posts. Par to kā cilvēki atstāj mūsu dzīves un par to, ka reizēm par to nemaz nevajag pārdzīvot un no kļūdām ir nepieciešams mācīties.



Avots: Preses relīze