Canon paplašina LEGRIA HF G un LEGRIA HF R sērijas ar jaunām videokamerām

2016.gada sākumā Canon paplašina videokameru klāstu ar četriem jauniem LEGRIA HF G un LEGRIA HF R sērijas modeļiem. LEGRIA HF G sērija tiek papildināta ar HF G40 kameru, kas  ir lieliski piemērota gan profesionāļiem, gan iesācējiem. Savukārt LEGRIA HF R  sērijas kamerām pievienosies trīs jauni modeļi – HF R706, HF R76 un HF R78, kuri ļaus ikvienam iemūžināt svarīgākos dzīves momentus satriecošā Full HD kvalitātē.

LEGRIA HF G40
LEGRIA HF R706
LEGRIA HF R76
LEGRIA HF R78

LEGRIA HF G40 – labākais risinājums amatieriem

Canon kameras LEGRIA HF G40 kompaktajā korpusā ietverts jaudīgs 1/2.84 tipa HD CMOS Pro augstās skaņas kvalitātes sensors, DIGIC DV4 procesors, skārienjutīgais LCD ekrāns un Wi-Fi, tādējādi nodrošinot vieglu un saprotamu kameras lietošanu, kā arī izcilu kvalitāti. Augstākās klases optika, ietverot 20x tālummaiņas platleņķa objektīvu ar 26,8–576 mm fokusa attālumu, padara LEGRIA HF G40 par daudzfunkcionālu kameru, kas ir piemērota dažādu materiālu uzņemšanai dažādos apstākļos. Apaļš 8 posmu atvērums piešķir pastiprinātu “bokeh” efektu, nodrošinot skaistu fona izplūdumu uzņēmumos ar seklu lauka dziļumu.

Ar LEGRIA HF G40 palīdzību jūs varat uzņemt izcilus AVCHD 1080p video ar lielu bitu ātrumu un maināmu kadru ātrumu. Kamera piedāvā iespēju vienlaicīgi ierakstīt gan AVCHD, gan MP4 formāta video, izmantojot divas SD kartes.

LEGRIA HF R sērijas jaunās kameras – izcila kvalitāte mājas arhīva izveidei

Apvienojot Canon DIGIC DV4 procesoru un Full HD CMOS sensoru ar 57x uzlaboto tālummaiņu, LEGRIA HF R706, HF R76 un HF R78 ir lieliski piemērotas svarīgāko mirkļu iemūžināšanai lieliskā kvalitātē. Savukārt optiskā attēlu stabilizācijas tehnoloģija ar dinamisko režīmu palīdz uzņemt video kustībā, turot kameru rokās.

Pateicoties Automatic Zoom Framing Assist, uzņemamais objekts vienmēr būs kadrā – ja kamera pazaudē objektu, tā automātiski attālina attēlu, lai to atrastu. Tiklīdz objekts ir atrasts, kamera atkal to pietuvina.

Kopskatu uzņemšanai lieliski ir piemērota LEGRIA HF R76, kura ir aprīkota ar platleņķa pārveidotāja objektīvu, ko iespējams veikli pievienot kamerai, samazinot fokusa attālumu līdz 29 mm un paplašinot videokameras kopējo skatu. Kamera piedāvā arī vairākus filtrus, ar kuru palīdzību varat radīt senas filmas noskaņu vai uzņemt materiālu ar animācijām.

Visos četros jaunajos modeļos ir Wi-Fi funkcija, kas sniedz tālvadības uzņemšanas brīvību, izmantojot viedtālruņus vai planšetdatorus, kā arī nodrošina iespēju kopīgot radīto materiālu.

Ziņas tapušas sadarbībā ar fotografet.lv