Šova «Lauku sēta» zvaigzne un tetovētāja Sofija Valtere-Juščenko ar čūskas mēli un elfa ausīm ir otrā bērniņa gaidībās

Foto no privātā arhīva

BOLDS



Viņa atklāj domas, kas nomāc viņas prātu: “Prieku par gaidāmo grūtniecību man aizēno sūrā pieredze ar pirmo bērniņu – es biju apsvērusi domu par abortu. Konkrēti dzemdības. Vai esmu gatava? Vai nebūs panika? Vai personāls būs adekvāts? Vai tomēr ķeizaru?

LASI ARĪ: «Lauku sēta» seksīgās Sofijas Valteres-Juščenko (Sigitas Valteres) kailfoto (18﹢)

Galvā domas, ka tomēr vīrietis nav gatavs un aizbēgs. Pārsvarā visi ir gatavi līdz brīdim, kad piedzimst bērniņš. No ģimenes neaiziet tikai spēcīgs vīrietis.

Domas par svara pieaugumu un pēc dzemdībām, un, cik ātri varēs tikt vaļā no liekajiem kilogramiem. Vai manam vīrietim nebāzīsies visādas mai*as virsū ar tekstiem: “Viņa taču ir resna neglīta, esmu taču seksīgākā ņem mani!” Emociju saasināšanās, toksikoze, negulētas naktis. Un visādi kreisie padomdevēji ko grūtniece drīkst darīt un ko nedrīkst! Daudzi piemirst ka grūtniecība nav nekāda slimība.”

Sofija drosmīgi atklāj, ka vēlējusies veikt abortu, taču nu ir pateicīga saviem līdzcilvēkiem par atbalstu: “Tikai spēku un izturību šim ļoti grūtajam posmam man. Man noderēs jūsu morālais atbalsts. Gaišas domas. Paldies.

Un liels paldies Evitai par uzklausīšanu un atrunāšanu no aborta. Es jūtos daudz vieglāk un ar nepacietību gaidu, kad ieraudzīšu šo jauko būtni, kura aug manī.

Es vēlos, lai sievietēm, kurām ir pirmās dzemdības, nozīmē bezmaksas obligātos dzemdību kursus, tādējādi vairojot pozitīvu pieredzi par dzemdībām. Veiksmīgu dzemdētājas un medicīnas persionāla sadarbību. Līdz minimumam samazinot mazuļu traumas dzemdējot un izskaust mātes pēcdzemdību depresiju,” raksta Sofija.

Viņa sociālajos tīklos šobrīd pastiprināti pievērš uzmanību grūtniecības tematam un sniedz ieteikumus.




Foto: instagram.com/sofija_valtere777



Avots

Leave a Reply