Tas ir jāredz! Māksliniece veido unikālu 3D mākslu virtuālajā realitātē (VIDEO)

Tas ir jāredz! Māksliniece veido unikālu 3D mākslu virtuālajā realitātē (VIDEO)

Franču māksliniece Anna Žiļajeva savos sociālajos medijos dalās ar ārkārtīgi unikāla stila mākslu – 3D zīmējumiem virtuālajā realitātē. Un viņai tas padodas fantastiski!



Žilajeva vai kā viņa sevi ir iesaukusi – Anna Dream Brush (tulkojums – Anna Sapņu Ota), dzīvo Francijas tālajos ziemeļos. Lai arī viņa ir dzimusi un mācījusies Krievijā, Anna sevi uzskata par Francūzieti.

Annas mākslas darbi izskatās kā īstas eļļas gleznas no dažādiem leņķiem. Viņa nemitīgi pilnveido savu tehniku un dažādos veidos pārbauda virtuālās realitātes robežas. Pēc Annas domām, viņas izmantotā tehnoloģija pārkāpj gravitācijas likumus.

Netipiskā māksliniece uzstājas visā pasaulē, bieži kopā ar mūziķiem. Vienā no viņas priekšnesumiem skatītāju skaits sasniedza 45 tūkstošus.

Anna savos virtuālās realitātes zīmējumos bieži iedvesmojusies no īstām gleznām, kuras viņa pārtaisa savā unikālajā stilā.

Augstāk redzamais ir Annas jaunākais darbs, kurā māksliniece atdzīvināja Kloda Monē 1899. gada darbu ”Bridge over the Lily Pond” (latviski – ”Ūdensrozes un japāņu tiltiņš”).




Šajā video varnovērtēt Annas pašu populārāko video viņas Youtube kanālā. Tajā redzama Gamajuna, kas slāvu folklorā ir pravietisks putns. Tā ir gudrības un zināšanu simbols.

Anna šobrīd ir publicējusi 169 videoklipus Youtube – ”Anna dream brush”. Droši apskaties arī citus apbrīnojamos zīmējumus.

[presto_player id=25932]



Leave a Reply