Foto (33): Mīlas šova Dana nofotografējas kaila ar savām māsām (18+)

Foto (33): Mīlas šova Dana nofotografējas kaila ar savām māsām (18+)
Foto: instagram.com/alisewild

Šovā ”Nākamā pietura: Mīlestība” iepazinām Danu, kura pelna iztiku, veidojot erotisku saturu. Vasaru Dana velta, lai pilnveidotu savu personību, iemantotu iekšējo mieru un būtu saskaņā ar sevi. Nereti dabas un sevis pieņemšanai šova zvaigznei pievienojas viņas draudzenes, kuru lokā ir arī “influencere” Alise Mičule.



Šoreiz pikantus kadrus, kuros četras dāmas nodemonstrē sieviešu draudzību, savu ķermeņu mīlestību, pieņemšanu un tiekšanos pie dabas un miera, sociālajā tīklā “Instagram” publisko Alise.

Alise ir viena no retajām “influencerēm”, kura nekautrējas – publiskot kailfoto, kā arī iestāties par dzīvnieku tiesībām, izvēlētos vegānismu, kā savu dzīvesveidu.

Publiskotajās fotogrāfijās četras dāmas puskailas pozē un motocikla, nekautrējoties no kailuma vai sievišķības. Viss, kas sedz skaistuļu ķermeņus ir melnas biksītes.

Tā kā sievietēm ir dažādas ķermeņu uzbūves, viņas ar savām bildēm motivē citas daiļā dzimuma būtnes pieņemt sevi, iemīlēt sevi, saskatīt skaistumu sevī!

”Paldies, visām manām trakajām Dievietēm, ka piepildāt manu dzīvi ar skaistu un tīru sievišķo enerģiju. Bez drāmas, bez intrigām, bez skaudības. ar tīru mīlestību un sapratni,” kadrus paraksta Alise.





Avots