Foto: Noķerts pasaulē lielākais sams – garums iespaidīgs!

Foto: Noķerts pasaulē lielākais sams – garums iespaidīgs!
Foto: instagram.com/alebiancardi_catfishing_madcat

Ar savu personīgo un, domājams, arī pasaules rekordu nu var lepoties pieredzējis makšķernieks no Itālijas. Alesandro Bjankardi izdevies noķert gandrīz trīs metrus garu samu, ziņo portāls “Outdoor Life”. Precīzs sama izmērs – 285 centimetri.



Alesandro bijis viens savā laivā Po upē Itālijā. “Es biju pilnīgi viens, saskaroties ar lielāko samu, kādu jebkad dzīvē esmu redzējis,” izteicies veiksmīgais copmanis.

Viņa guvums – Velsas sams, garumā 285 centimetri. Ja dokumentāli tiks apstiprināta iepriekšējā rekorda pārsniegšana par četriem centimetriem, Bjankardi loms būs pasaules rekords.

Bjankardi ir profesionāls samu ķērājs kompānijā “MadCat Fishing”, viņš ar to nodarbojas jau 23 gadus. “Šis monstrs ir 23 gadu smaga darba rezultāts,” kolēģa panākumus komentē viņa kolēģi.

Makšķernieks prāvo zivi noķēra ar spiningu, taču loms nenācās viegli – Bjankardi ar samu “cīkstējies” apmēram 40 minūšu garumā, līdz izdevās to izvilkt krastā. Ar saviem panākumiem Bjankardi dāsni dalījies arī sociālajos tīklos.




[presto_player id=26283]



Avots

Leave a Reply