Video: Neparasta laupīšana Kanādā: blēži ar auto izbraukā pa lielveikalu, sazogoties preces

Video: Neparasta laupīšana Kanādā: blēži ar auto izbraukā pa lielveikalu, sazogoties preces
Foto: ekrānuzņēmums no video

Kanādas štata Ontario policija publiskojusi video, kurā redzams, kā automašīna brauc pa tirdzniecības centru. Notikušā sakarā likumsargi meklē divus aizdomās turamos, kuri tiek apsūdzēti elektronikas preču veikala izlaupīšanā.



Incidents notika trešdien ap pulksten 1 naktī iepirkšanās centrā “Vaughan Mills”.

“Pēc tam, kad transportlīdzeklis izbrauca cauri tirdzniecības centram, tas iebrauca elektronikas preču veikalā, kur aizdomās turamie nozaga lielu daudzumu preču. Transportlīdzeklis izbrauca no tirdzniecības centra pa otru ieeju,” teikts Jorkas reģiona policijas paziņojumā. “Par laimi cietušo nav.”

Video redzams, kā melns “Audi” traucas cauri tirdzniecības centra autostāvvietai, pirms iebrauc tajā caur ēkas ieejas stiklotajām durvīm.




Pēc aptuveni piecām minūtēm noziedznieki jau ar laupījumu izbrāzušies cauri durvīm otrā lielveikala pusē.

Zināms, ka video redzamā automašīna bija zagta. To ziņu kanālam “CP24” pastāstīja aptuveni 560 kilometru attālās Lavalas pilsētas iedzīvotāja Teilore-Anna Kobingere, norādot, ka video ir redzama viņas automašīna.

Sieviete šī gada janvārī bija izlikusi savu transportlīdzekli pārdošanai sociālajā vietnē “Facebook”. Kāds vīrietis vēlējies to nopirkt un gribējis veikt izmēģinājuma braucienu. Viņš “Audi” nozadzis brīdī, kad abi – auto īpašniece un potenciālais pircējs – samainījušies vietām.

[presto_player id=24150]



Avots

Leave a Reply