Aicina atsaukties limbažniekus, kas varētu būt redzējuši negadījumu, kurā mikroautobusa šoferis gandrīz palicis bez galvas

Aicina atsaukties limbažniekus, kas varētu būt redzējuši negadījumu, kurā mikroautobusa šoferis gandrīz palicis bez galvas
Vīrieša tēva vadītājam transportlīdzeklim tika pilnībā norauts jumts. (Foto: Facebook)

Sociālajā tīklā “Facebook” limbažnieku palīdzību lūdz Ģirts Kreics, kura tēva vadītais mikroautobuss 28. decembra vakarā iekļuva ceļu satiksmes negadījumā. Vīrietis aicina atsaukties ikvienu, kura rīcībā ir videoreģistrators, lai sauktu vainīgos pie atbildības.



Ģirts raksta: “Limbažnieki vēršos pie jums ar lūgumu palīdzēt nelaimē, kas piemeklēja manu tēvu un mūsu ģimenes uzņēmumu SIA “Tīri logi”, 28.12 ap 17:00.

Ceļa posmā Limbaži – Dūči aptuveni 6 kilometrus no Limbažiem (netālu no Lādes) mana tēva vadītājam transportlīdzeklim tika pilnībā norauts jumts un viņam tikai lielas veiksmes kārtā izdevās izdzīvot, protams, ir galvas, ķermeņa traumas.




Avāriju izraisīja pretimbraucošs lauksaimniecības traktors ar atvērtu laistīšanas iekārtu (šai iekārtai ir jābūt aizvērtai nevis jāatrodas pa pretējo braucamo daļu) vieglās automašīnas var izbraukt pa apakšu bet “VW Crafter” busam tas nebija iespējams – tumšā laika dēļ šo atvērto iekārtu nebija iespējams pamanīt ātrāk, kā tikai pāris sekundes pirms sadursmes, kad nekāda izvairīšanās vairs nebija iespējama.

Vainīgā transportlīdzekļa vadītājs un uzņēmums, kura rīcībā ir šī tehnika cenšas noliegt savu vainu, aizbildinoties, ka nav zinājuši, ka šis laistītājas nav bijis pielocīts. Vīrietis lūdz atsaukties ikvienu, kuru rīcībā ir videoreģistrators ar fiksētu lauksaimniecības tehniku ar atvērtu laistītāju, kas pārvietojies pa Dūču ceļu pēdējo nedēļu laikā, vai jebkāda cita noderīga informācija, kas varētu noderēt policijai, lai vainīgie tiktu saukti pie atbildības, kā arī šādas nelaimes nepiemeklētu citus cilvēkus.”



Avots