VIDEO: Apģērbu veikala īpašniece un influencere Elīna Didrihsone daļēji atklāj, kādu summu mēnesī nopelna

Foto: ekrānuzņēmums no video

Apģērbu veikala “Butterfly” īpašniece un influencere Elīna Didrihsone, kas pavisam nesen kļuva par māmiņu savam pirmajam bērniņam, raidījumā “Iečeko slavenību” sarunā ar aktieri Andri Buli atklāj, cik viņai mēnesī jānopelna, lai justos labi.



Uz Andra jautājumu, cik ir jānopelna, lai varētu teikt, ka pietiek, Elīna atbild: “Vairāk nekā iepriekšējā mēnesī. Mēs pelnām ļoti labi. Bet nauda nekad nav bijis mans motivators strādāt. Nauda ir lieta, kas parāda, cik daudz labi vai slikti tu esi izdarījis. Nauda ir tas, kas parāda tavu rezultātu.”

Tomēr Bulis vēlējās noskaidrot – cik tad ir tā summa, kas Didrihsonu pārim ļauj justies labi: “Silts vai auksts? Pieci tūkstoši mēnesī?”.

“Tas nav labi, tas ir bijis sūdīgs mēnesis,” – atbild Elīna.

“Desmit tūkstoši?” – Andris neatstājas. Elīna atbild, ka tā esot tāda “normāla, taču ne pārāk laba summa”.

“Piecpadsmit?” – Bulis pārjautā.

“Nu, mēs pelnām ļoti labi. Mums ar Nauri ir viena krājkasīte. Viņš nevar iztikt bez manis, bet es nevaru – bez viņa,” – skaidro Didrihsone. Andris Bulis turpina minēt un jautā, vai mēneša summa tiešām sasniedz 50 tūkstošus? Vai 40 tūkstošus? Elīna atbild, ka tik daudz tomēr vēl nepelnot un nevēloties atklāt precīzu summu, jo cilvēki tad mēdzot vērtēt citus pēc maciņa.




[presto_player id=22895]



Avots

Dalies: