Pirmajā skaistumkonkursā «Latviešu Zeltene Lielbritānijā» uzvar izskatīga gaišmate no Vecbebriem

Foto: facebook.com/ @Tautauk

”Jāņu festivāla” laikā pagājušās nedēļas nogalē Daugavas Vanagu fonda Lielbritānijā lauku īpašumā ”Straumēni” norisinājās sociālās mediju platformas ”Tauta” rīkotais skaistumkonkursa ”Latviešu Zeltene Lielbritānijā 2022” fināls. Tajā par uzvarētāju tika kronēta skaistule no Vecbebriem, kura šobrīd mitinās Kembridžā.



Dalībai skaistumkonkursā ”Latviešu Zeltene Lielbritānijā 2022” bija pieteikušās 47 pretendentes, un finālam kvalificējās septiņas skaistules vecumā no 25 līdz 42 gadiem, kuras pēc pārcelšanās no Latvijas dzīvo tādās pilsētās kā Kembridža, Sittingburna, Borna un citviet, ”tv3.lv” informē Lielbritānijā dzīvojošā alūksniete Jeļena Dimante, kura skaistumkonkursā ”Mss & Mrs. Top of the World Classic 2020” saņēma skatītāju simpātiju balvu, bet martā no titula atteicās, jo viņai nebija pieņemama pasākuma rīkotājas Kristīnes Lindenblates nostāja Ukrainas kara jautājumā.

Divu stundu ilgajā skaistumkonkursa finālā meitenes veica dažādus uzdevumus, iepazīstināja ar sevi, kā arī uzstājās ar individuālu priekšnesumu ”Es latviete”. Titula ”Latviešu Zeltene Lielbritānijā 2022” ieguvēja tika noskaidrota žūrijas un skatītāju balsojumā.

APSKATI ILZES ANDERSONES PRIVĀTO GALERIJU (70 foto)




Par pirmās vietas ieguvēju tika kronēta 30 gadus vecā Ilze Andersone no Vecbebriem, kura šobrīd dzīvo Kembridžā un Kembridžas Universitātē strādā par pavāri. Otro vietu izcīnīja alūksniete Kristīne Ahmetova, bet trešajā vietā ierindojās tukumniece Raita Uzule.

Pie tituliem un balvām, ko nodrošināja konkursa rīkotāji, sponsori un atbalstītāji, tika arī pārējās fināla dalībnieces.

Skaistumkonkurss ”Latviešu Zeltene Lielbritānijā” šogad norisinājās pirmo reizi.

Dalies: