Gobzems aizstāv Mairi Briedi un Miku Indraši un aicina apvienoties ar Latvijas krieviem

Foto: facebook.com/ @gobzems

Aldis Gobzems vēlas parunāt par savstarpēju cieņu, atbalstu, sapratni, palīdzēšanu, mīlestību.



Es lasu, kā viena latviešu daļa tagad veido pareizo un nepareizo pilsoņu sarakstus. Tas ir slimi, nožēlojami un nepārprotami norāda uz to, kā 41.gadā un vēlāk tika taisīti izsūtāmo saraksti. Tas norāda uz stukaču gēnu, ko izmantoja VDK. Tas norāda, ka latviešiem ienaidnieku nevajag, viņi paši sevi iznīcinās.

Nosaukšu piemēru. Miks Indrašis. Tagad pārmetēju jūra metas viņam virsū. Atgādināšu, ka neviens no tiem pārmetējiem nav gatavs iedot darbu profesijā, ir gatavs tikai pārmest. Jūs pabarosiet Indraša ģimeni? Nē, Jūs to nedarīsiet. Ja nedarīsiet, nepārmetiet. Tas pats ar Briedi. Man Briedis nekad nav paticis, nekad neesmu apmeklējis nevienu boksa maču, nekad neesmu fanojis, bet latviešu vienas daļas spēja pašiem savus cilvēkus pamest, uzmest utt. ir apbrīnojama.

Viju Artmani pielūdza kā teātra karalieni. Atgādināšu, ka viņa mira nabadzībā. Neviens latvietis viņai nepalīdzēja!!!! Teātra mūzai. Latvieši, tie, kuri dala, Jūs paši vedat pretī naidam, karam un iznīcībai.

Es piedāvāju pretējo – apvienoties ar Latvijas krieviem, pat ja viņi neprot latviešu valodu, apvienoties ar latviešiem, pat ja ļoti skauž otra turība un labklājība, sākt cienīt bērnu mammas, vispirms savu bērnu, tad jebkuru sievieti. Radīt vidi, kur gribas būt, nevis vidi, kur visi ir drūmi, naidpilni un meklē kārtējo upuri, ko izslēgt no grimstošās valsts. Beidziet gremdēt sevi! Jums taču ienaidnieku nevajag! Paši sev tādi esat, sarakstu veidotāji! Nedariet tā.




Te, Spānijā, ir vienkārši foršs vakars. Un cilvēki to bauda. Betona mašīna ar putekļiem nosmērēja blakus stāvošo golfu un …. nomazgāja.

Savstarpēja sapratne, cieņa, atbalsts, mīlestība. Tikai tā var uzplaukt valsts. Nevis taisīt sarakstus ar sliktajiem latviešiem. Ar ko Jūs, sarakstu taisītāji, esat labāki? Ar savām prievītēm? Ar ko? Nē, ar to savu bļaušanu Jūs labāki neesat. Ne ar ko Jūs neesat labāki. Tamdēļ apstājieties un nevediet valsti pretī karam. Ar naidu un sarakstiem vēl nekas labs pasaules vēsturē nav noticis. Ar mīlestību un atbalstu gan ir.