Video: Jelgavas novada Līvbērzes pagastā (Tušķi) uz dzelzceļa pārbrauktuves notikusi vilciena sadursme ar vieglo automašīnu

Video: Jelgavas novada Līvbērzes pagastā (Tušķi) uz dzelzceļa pārbrauktuves notikusi vilciena sadursme ar vieglo automašīnu
Foto: ekrānuzņēmums no video

Jelgavas pašvaldības operatīvās informācijas centrs mikroblogošanas vietnē “Twitter” informēja, ka Jelgavas novada Līvbērzes pagastā (Tušķi) uz dzelzceļa pārbrauktuves notikusi vilciena sadursme ar vieglo automašīnu.

 

Foto: ekrānuzņēmums no video

Negadījuma dēļ tikusi bloķēta satiksme gan virzienā no Jelgavas, gan virzienā uz Jelgavu.

Tikmēr VSIA “Latvijas Valsts ceļi” informēja, ka satiksmes negadījums noticis uz ceļa Jelgava-Dobele-Annenieki (P97 9, uz dzelzceļa pārbrauktuves, aicinot negadījuma vietu apbraukt pa autoceļiem Jelgava-Tukums P98 un Līvbērzes stacija-Bērze.

VAS “Latvijas dzelzceļš” pārstāve Ieva Kārkliņa aģentūrai LETA apstiprināja, ka ir noticis negadījums starp vilcienu un vieglo automašīnu uz dzelzceļa pārbrauktuves. Pēc Kārkliņas paustā, automašīna bija ietriekusies vilcienā un atmesta atpakaļ. Negadījumā bojāgājušo nav. Patlaban tiek skaidroti notikuma apstākļi.

Automašīna ir mēģinājusi šķērsot dzelzceļa pārbrauktuvi, kad dega aizliedzošais signāls, un nolauzusi nolaisto barjeru.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) aģentūru LETA informēja, ka VUGD izsaukumu saņēma plkst.17.22. Pirms VUGD ierašanās no vieglās automašīnas bija evakuējušies divi cilvēki. Notikuma vietā ugunsdzēsēji glābēji atvienoja vieglās automašīnas akumulatoru, un jau plkst.17.52 darbs notikuma vietā tika pabeigts.

 

Arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Upīte aģentūrai LETA apliecināja, ka uz notikuma vietu ieradās divas mediķu brigādes, konstatējot, ka negadījumā cietuši divi cilvēki. Neviens no cietušajiem nebija nopietni ievainots, un cietušie no mediķu apskates atteicās.

Valsts policija aģentūru LETA informēja, ka satiksme tika atjaunota ap plkst.18. Policija skaidro negadījuma iemeslus.

[presto_player id=22647]

 

Avots

Dalies: