Krievu reiva grupa «Little Big» laiž klajā pretkara video un aizbrauc no valsts

Foto: Youtube.com /@Little Big

Krievijas reiva grupa “Little Big” laidusi klajā pretkara videoklipu dziesmai “Generation Cancellation”. Ierakstu grupas dalībnieki nodēvējuši par “pretkara manifestu”.



Klips dziesmai “Generation Cancellation” ir pirmais, ko kolektīvs izdeva 2022. gadā, raksta portāls “aussiedlerbote.de”. Preses relīzē dalībnieki paziņoja, ka viņi “kritizē karu, propagandu un politiku.”

“Karš nav beidzies. Apturiet karu Ukrainā. Apturiet karus visā pasaulē. Neviens nav pelnījis karu,” teikts video aprakstā.

“Mēs dievinām savu valsti, bet mēs pilnībā nepiekrītam karam Ukrainā, vēl vairāk, mēs ticam, ka jebkurš karš nav pieņemams. Mēs nosodām Krievijas valdības rīcību, kā arī mums ir tik pretīga Krievijas militārās propagandas mašīna, ka mēs nolēmām pamest visu un aizbraukt no valsts,” sacīja grupas līderis Iļja Prusikins.

Tāpat kļuvis zināms, ka “Little Big” dalībnieki pametuši Krieviju. Tagad grupa bāzējas Losandželosā.

Iepriekš grupas dalībnieki jau pauda savu pretkara pozīciju. Marta beigās grupas līderis Iļja Prusikins un vokāliste Sofja Tajurska savos “Instagram” kontos publicēja nepārprotamus ierakstus. Dalībnieki nofotografējās T-kreklos ar uzrakstu “No War”, izslēdzot iespēju ierakstu komentēt.

Foto: instagram.com/iliyaprusikin
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube




[presto_player id=22775]



Avots

Dalies: