Kašers un viņa vīrs Jānis nosvin pirmo kāzu gadadienu

Foto: SANDIJA NERETA

Multimākslinieks Kašers un viņa dzīvesbiedrs Jānis 16. jūnijā svin pirmo kāzu gadadienu. Īpašo dienu pāris restorānā svinējuši 15. jūnija vakarā, bet 16. jūnijā devušies romantiskā ceļojumā.

 

”Nekas šajā pasaulē nekad nevarētu būt tik brīnišķīgs kā mīlestība, ko tu man esi devis. Tava mīlestība padara manas dienas gaišas, bagātinot manu dzīvi,” Kašers par mīļoto kāzu gadadienā.

Foto: Sandija Nereta

Multimākslinieks uzsver, ka mīlestība nav par dienu, gadu vai mēnešu daudzumu, ko pavadāt kopā, bet gan par to, cik daudz mīlestības dāvājat viens otram ikdienā.

”Gadiem ejot, mēs kļūsim vecāki, gadi mūs izmainīs, bet ir viena lieta, kas nekad nemainīsies – es vienmēr turpināšu iemīlēties tevī. Laimīgu gadadienu,” tā Kašers sociālajā tīklā “Instagram”.

 

Dzerot rīta kafiju, Kašera vīrs padomājis un sapratis, ka katra diena laulībā ir skaistāka nekā katra diena, sapņojot par to.

Jānis informē, ka pirmais gads laulībā ir nesis daudz izaicinājumu, piedzīvojumu un skaistu mazu mirkļu, kuri ir piepildījuši šīs daudzās 365 dienas!

”Blakus istabā tagad dzied man vīrs, suns ”ķuķinās” blakus un īstenībā iekšēji ir pilnīgs miers. Priekā par ģimeni, par kopā būšanu, par kopīgiem sapņiem, par katra ambīcijām un visbeidzot, PRIEKĀ PAR MĪLESTĪBU,” raksta Jānis.

 

Avots