Labas ziņas 40 gadīgās Britnijas Spīrsas faniem

– 1 –

Labas ziņas 40 gadīgās Britnijas Spīrsas faniem
Foto: AFP/SCANPIX

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa paziņojusi, ka ir bērniņa gaidībās, un tas noticis vairākus mēnešus pēc tam, kad tika izbeigta viņas tēva aizbildniecība pār dziedātājas finansēm un dzīvi.



Pēc atbrīvošanās no tēva kundzības pagājušā gada rudenī Britnija Spīrsa pavēstīja, ka ir saderinājusies ar ilggadējo draugu Semu Ašgari. Šonedēļ 40 gadus vecā dziedātāja nākusi klajā ar satriecošiem jaunumiem – ģimenē gaidāms pieaugums.

Priecīgos jaunumus māksliniece pavēstījusi vietnē ”Instagram”, kura viņai ir vairāk nekā 40 miljoni sekotāju. Kā atklāja Spīrsa, gatavojoties atvaļinājumam, zaudējusi daudz svara, lai brīvdienās to atkal atgūtu. Taču ar dziedātājas vēdera aprisēm notikušas acīmredzamas izmaiņas.

“Es nopirku grūtniecības testu un… man būs bērniņš! Mans vēders aug! Tāda sajūta, it kā tur būtu divi…” saviem sekotājiem atklāja Spīrsa.

Dziedātāja arī pastāstīja, ka paparaci dēļ kādu laiku izvairīsies no publisku vietu apmeklēšanas. “Ir grūti, jo iepriekšējās grūtniecības laikā man bija perinatālā depresija. Man jāsaka, ka tas ir briesmīgi. Sievietes tolaik par to nerunāja. Daži cilvēki to uzskatīja par kaut ko bīstamu, ja sieviete gaidību laikā atļāvās sūdzēties.

Bet tagad sievietes par to runā katru dienu. Paldies Jēzum, ka mums šīs sāpes nav jātur kā slepens noslēpums. Šoreiz es pievērsīšos jogai – katru dienu!” to, ko plāno darīt grūtniecības laikā, atklāja Spīrsa.




Foto: instagram.com

Foto: instagram.com/britneyspears

“Apsveicu, mās! Esmu tik sajūsmā par tevi! Mīlu tevi,” komentāros rakstīja amerikāņu sabiedrības dāma Parisa Hiltone.

Tomēr citi viņas sekotāji nebija tik pārliecināti. “Es esmu tik apmulsusi… tu esi stāvoklī vai nē?!” rakstīja kāds fans.

Vēlāk satrauktos fanus centās nomierināt Spīrsas mīļotais. ”Laulība un bērni ir dabiska daļa no stiprām attiecībām, kas piepildītas ar mīlestību un cieņu. Kļūt par tēvu ir kaut kas tāds, ko es vienmēr esmu gaidījis, un es to neuztveru viegli. Tas ir vissvarīgākais darbs, ko es jebkad darīšu,” ”Instagram” rakstīja par dziedātāju 12 gadus jaunākais Ašgari.

Gaidāmais bērniņš būs Spīrsas un Ašgari pirmais kopīgais mazulis. Spīrsa ir mamma pusaugu puikām no iepriekšējās laulības ar horeogrāfu Kevinu Federlainu.



Avots