Vīrs sēro par sievu un bērniem, kurus krievu okupantu armija nogalināja humānajā koridorā.

Vīrs sēro par sievu un bērniem, kurus krievu okupantu armija nogalināja humānajā koridorā.
Foto: Tiek uzskatīts, ka Tatjana un viņas divi bērni ir šie trīs cilvēki, kuri redzami miruši guļam ceļa malā Irpiņā. Oficiāla apstiprinājuma šai informācijai gan šobrīd nav. (Foto: AP/Scanpix)

Sērojošs tēvs godinājis sievu un divus bērnus, kurus bēgot no Ukrainas pilsētas Irpiņas, nogalināja Krievijas armijas karaspēks.



Serhijs Perebins soctīklā “Facebook” dalījies ar sievas Tatjanas un viņu bērnu Alises un Nikitas attēliem, klāt pievienojot tekstu: “Piedodiet, ka nenosedzu.”

Vīrietis tāpat dalījās ar ģimenes mīluļu – divu suņu fotogrāfiju. Viens no viņiem miris krievu armijas uzbrukumā.

Tas nav oficiāli apstiprināts, bet tiek ziņots, ka māte un divi bērni bija trīs cilēki, kurus mirušus atrada ceļmalā pēc tam, kad Krievijas spēki 6. martā sāka apšaudīt mazpilsētu netālu no Kijevas, vēsta “Sky News”.




Laulātā pāra draudzene Irina Nedava arī izteica līdzjūtību par sāpīgo zaudējumu: “Mūsu draugs…viņas bērni – Nikita un Alise, manas Poļinočkas krustvecāki tika noklāti ar mīnmetēju uguni, atstājot Irpeņu humānajā koridorā…

Tatjana tik ilgi neuzdrošinājās pamest savas mājas, jo viņas vecāki ir slimi: tētis ir kardiologs un mamma ratiņkrēslā, sirgst ar Alcheimera slimību. Tanja bija viņu pēdējā cerība un atbalsts! Kas ar viņiem notiks?

Nespēju izpaust savas emocijas, manas rokas dreb no dusmām un vienlaikus birst asaras. Mēs nekad neko neaizmirsīsim! Mīlošās atmiņās par mūsu mīļajiem!”



Avots