Video: Nofilmēta Pļavniekos notikusī slepkavība

Video: Nofilmēta Pļavniekos notikusī slepkavība
Foto: ekrānuzņēmums no video

Šodien, 11.martā, Valsts policija saņēma informāciju, ka ap pulksten 14.43 Rīgā, Pļavniekos, Saharova un Keldiša ielu krustojumā pie kādas sabiedriskās ēdināšanas vietas tika nošauts vīrietis, kurš tobrīd atradās automašīnā.



Sociālajā vietnē “Facebook” publicēts video, kurā uzņemts šaušanas moments un tas, kā slepkava aizbēdzis.

Portāls “Kompromat.lv” vēsta, ka nogalinātais ir kādreizējās kriminālās autoritātes Ivana Haritonova grupējuma lietā savulaik notiesātais Genādijs Vaļagins.

Policija piektdien saņēma informāciju, ka ap plkst.14.43 Andreja Saharova ielas un Akadēmiķa Mstislava Keldiša ielas krustojumā pie kādas sabiedriskās ēdināšanas vietas nošauts vīrietis, kurš tobrīd atradās automašīnā, bet iespējamās vainīgās personas notikuma vietu pametušas.

Saņemot informāciju par notikušo, nekavējoties visā Latvijas teritorijā tika izsludināts plāns “Slazdi” un piesaistīti plaši policijas spēki, tostarp no Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes un Rīgas reģiona pārvaldes, kā arī pašvaldību policijas, lai vainīgās personas aizturētu.

Notikuma vietā šobrīd strādā eksperti.

Ir aizturētas personas, kuras iespējams saistītas ar notikušo noziedzīgo nodarījumu. Tāpat Rīgas rajonā Dreiliņos atrasta jau aizdedzināta automašīna “Crysler Vojager”, kura iespējams saistīta ar noziegumu.

Sociālajos tīklos ievietotais ieraksts no blakus ēkas videonovērošanas kameras liecina, ka slepkavība notikusi pie grilbāra “Ugolok”. Pie cietušā automašīnas piesteidzies cilvēks spilgtas krāsas apģērbā, kādus valkā, piemēram, ceļstrādnieki vai būvnieki, un atklājis uguni. Cietušais izvēlies no automašīnas, bet spēkrats atpakaļgaitā turpinājis kustību līdz, visticamāk, skāris uzbrucēju auto, kuram pie stūres sēdējis vēl kāds slepkavības līdzdalībnieks. Pēc tam uzbrucēju auto aizbraucis.

Policija vīrieša personību jau ir noskaidrojusi. Notiek aktīvie kriminālprocesuālie un operatīvas darbības pasākumi. Vairāk šeit.

“Tikko manu acu priekšā nošāva cilvēku, ” stāsta aculiecinieks.




[presto_player id=21848]



Avots