Sprādziens Pārdaugavā izbiedējis vietējos iedzīvotājus

Sprādziens Pārdaugavā izbiedējis vietējos iedzīvotājus
Foto: ekrānuzņēmums no video

Otrdienas, 15. marta, pusdienlaikā vairāk nekā simts kvadrātmetrus liels ugunsgrēks izcēlies Pārdaugavā, sprādzienu trokšņiem izbiedējot vietējos iedzīvotājus, vēsta “Degpunktā”.

 

Vairākas ugunsdzēsēju mašīnas šodien ap pusdienlaiku sabrauca un daļēji bloķēja ceļu blakus teritorijai Jūrkalnes ielā 61. Īpašumā atrodas vairāki angāri un noliktavas. Vienā no noliktavas telpām izcēlās ugunsgrēks.

Izsaucēji dispečeriem ziņojuši par sprādzienu, tādēļ uz notikuma vietu glābēji nosūtījuši ievērojumu daudzumu tehnikas un cilvēku resursus.

 

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Rīgas reģiona pārvaldes Dienesta nodaļas vecākais inspektors Igors Boruns stāsta, ka notikuma vietā konstatēts, ka dega viens no noliktavas nodalījumiem, ugunsdzēsēji atrasa krāsu baloniņus, no kruiem vairāki noliktavas telpās bija ekplodējuši. Glābējiem izdevās īsā laika posmā ugunsgrēku lokalizēt.

Cietušo nav un patlaban nav zināms arī, kas izraisīja negadījumu. Telpas ir izdegušas un nepieciešams veikt ekspertīzi, lai noteiktu ugunsgrēka izcelšanās iemeslu.

Ugunsdzēsējiem darbā esot palīdzējis ugunsdzēsības hidrants – speciāla ierīce, kas ir domāta ūdens ņemšanai no ūdensvada ugunsgrēka dzēšanas procesā. Ugunsnelaimi operatīvi izdevies likvidēt.

 

Avots

Dalies: