Pārsteigums šovā «Lauku sēta» – negaidīti atgriežas trīs izbalsotie dalībnieki

Pārsteigums šovā «Lauku sēta» – negaidīti atgriežas trīs izbalsotie dalībnieki
Foto: skaties.lv

Piektdien, 5.novembrī, realitātes šovā “Lauku sēta” būs pēdējā darba nedēļa pirms lielā fināla. Bet, kad šķiet, ka pirms fināla jāpieveic vien pēdējais darbs, “Lauku sētā” kārtējais negaidīts pavērsiens – atgriežas trīs izbalsotie dalībnieki.



Dalībniekiem tiek aizsietas acis, un viņiem jāsatausta pārsteigums. Daudzi domā, ka sataustīs gardu ēdienu, taču Aivis sačamda sievietes krūtis, Viktorija – vīrieša ķermeni, un Kristaps kaut ko sasmaržo, kas krasi izmaina viņa noskaņojumu. Vai tiešām “Lauku sētā” atgriezusies viņa mīļotā Maija? Kristaps nepacietīgi gaida, kad varēs atvērt acis un laimē ieraudzīt savu otru pusīti. Tomēr pārējie dalībnieki diez cik priecīgi neizskatās, atklājot, ka atgriezušies ir Iluta un arī Sandis, par kura promiešanu visi bija ļoti lielā sajūsmā. Īpaši nikna par Sanda atgriešanos būs Mārīte, kura veltīs viņam sulīgus apzīmējumus.

Piecnieks dusmīgs par trio, kas paspējuši būt jau mājās, atpūsties un sakopties, kamēr pārējie cītīgi un smagi strādājuši. Tomēr savu vietu izcīnīs jeb cīņu “Lauku sētā” turpinās tikai viens no trio. Šķiet, ka visvairāk to vēlas Sandis, kurš ir apņēmības pilns uzvarēt. Dusmas, vilšanās, kliedzieni valda stafetē, kura izšķirs viņu likteni. Pats grūtākais šķiet putekļainā siena kaudzē meklēt sīkus dārgumus, un pat šajā īsajā brīdī dalībnieki viens otru mēģina iegāzt, paslēpjot otra meklētos dārgumus.

Kurš izcīnīs iespēju atgriezties “Lauku sētā” un cīnīties par lielo balvu? Skaties jau šovakar plkst. 21.00 kanālā TV6 un sev ērtā vietā un laikā nākamās paaudzes televīzijā Go3!



Avots