Pornozvaigzne ar kaislīgiem kadriem sveic dzimšanas dienā vīru, pašmāju parkūristu Pāvelu Petkunu (18﹢)

– 1-

Ja Tev vēl nav 18 gadu, nekavējoties aizveriet šo lapu! Saturs tikai pieaugušajiem!

Foto: instagram.com/letrileylive

Šī gada vasarā pašmāju parkūrists Pāvels Petkuns mija gredzenus ar ASV populāru pieaugušo filmu zvaigzni Railiju Rīdu. Nu sieviete ar romantiskiem kadriem sveic mīļoto dzimšanas dienā.



29. septembrī Pāvelam Petkunam apritēja 29 gadi. Vietnē “Instagram” ar pikantiem un mīļiem kadriem dzimšanas dienā parkūristu sveica viņa mīļotā Railija Rīda.

Par dzimšanas dienu parkūrists saka, ka viņam paliek 29, bet viņš jūtas tā, it kā viņam apritētu deviņi gadi. “Daudz laimes dzimšanas dienā!” pie fotogrāfijām rakstīja Rīda, pievienojot sirsniņu emocijzīmi.

Pāvels Petkuns jeb Paša ir dzimis 1992. gadā. Paša ir populārs parkūrists, kas savu karjeru sportā sācis 2009. gadā. Sportistu atbalsta “Red Bull” un viņš ir aktīvs sociālo tīklu lietotājs, piemēram, “Instagram” viņam seko vairāk nekā 1,4 miljoni fanu. Tāpat karstgalvis aktīvi dalās ar savām sporta veiksmēm un piedalās trakos sociālo tīklu izaicinājumos.

Ešlija Matjūsa, profesionāli pazīstama kā Railija Reida, ir amerikāņu pieaugušo filmu aktrise. Pirms stāšanās pieaugušo filmu nozarē 2010. gadā 19 gadu vecumā viņa strādāja par striptīzdejotāju. Kopš tā laika viņa ir ieguvusi daudzas balvas, tostarp 2016. gada AVN balvu par gada sieviešu izpildītāju.

Abi mīļotie gredzenus mija šī gada jūnijā.

[presto_player id=19697]