Morgenšterns atklāj, cik daudz naudas iztērējis grandiozajām kāzām ar mīļoto

Foto: instagram.com

Intervijā ar televīzijas raidījumu vadītāju Kseniju Sobčaku skandalozais reperis Morgenšterns atklāja, cik daudz naudas iztērējis kāzām ar mīļoto Dilāru.



ī gada 31. augustā gredzenus mija Morgenšterns un viņa mīļotā Dilāra. Reperis atklāja, ka grandiozajām kāzām iztērējis 20 miljonus rubļu (245 312 eiro).

Kāzās Morgenšternam pirms Dilāras satikšanas bija jāveic vairāki uzdevumi, piemēram, jāvelk zobu bakstāmie ārā no ābola un pie katra kociņa izvilkšanas jāpasaka, kas viņam mīļotajā visvairāk patīk.

Abi mīļotie pēc kāzu ceremonijas kāpa limuzīnā, lai dotos uz kāzu neoficiālo daļu. Kāzās piedalījās arī Krievijā populārā TV personība Ksenija Sobčaka, kura jaunajam pārim kāzu oficiālajā daļā izteica laba vēlējumus turpmākajā dzīvē.

Negaidītu pārsteigumu jaunlaulātajiem sagādāja šovmenis, aktieris un komiķis Artūrs Pirožkovs, kurš priecēja mīļotos ar dziesmām.

Atgādinām, ka Morgenšterna grandiozo kāzu ballīti, kas norisinājās uz jahtas, pārtrauca uniformās tērpti policisti, kuri bija bruņojušies ar ieročiem. Kārtībsargi bija ieradušies, jo saņēmuši neskaitāmus sūdzību zvanus par ballītes troksni.

Policisti uz izsaukumu līdz bija paņēmuši dienesta suni, kurš jahtā esošajā naktsgaldiņā atradis vairāk nekā 70 nezināmas izcelsmes tabletes, ziņo portāls “Telegram”.

Izrādās, ka uz jahtas klāja atradās kāds katoļu priestera apģērbā tērpies vīrietis, kurš ieteica kāzu viesiem iziet noteiktu “rituālu” – nobaudīt nezināmas izcelsmes konfekti. Pēc degustācijas viņš svinību apmeklētājiem novēlēja “patīkamu lidojumu”. Policija konfiscēja tabletes un nosūtīja tās tālākai pārbaudei.



Avots