Video: Kristīne Belicka atklāj, ka attiecībās ar Artusu Kaimiņu dzērusi alkoholu, lai attiecības vispār varētu turpināt

Video: Kristīne Belicka atklāj, ka attiecībās ar Artusu Kaimiņu dzērusi alkoholu, lai attiecības vispār varētu turpināt
Foto: Aiga Rēdmane

Aktrise Kristīne Belicka, viesojoties pie režisora Dž. Dž. Džilindžera sociālās vietnē YouTube kanāla Dž. Spot intervijā “Sarunas par jūtīgām tēmām” atklāti pastāstījusi par vairāk nekā 10 gadus senajām attiecībām ar deputātu Artusu Kaimiņu.



K. Belicka neslēpj, ka attiecībās ar bijušo aktieri abi aizrāvušies ar alkoholu un aktrise pat norāda, ka dzērusi, lai attiecības vispār varētu turpināt.

“Dzērām, kāvāmies,” par bijušajām attiecībām saka Belicka un neslēpj, ka abu attiecību laikā “regulāri” staigājusi ar “zilu aci”. Viņa neslēpj, ka arī pati ir “ārdījusies” un “pacēlusi roku”, norādot, ka nebija upuris.

“Es neko nesaku, bet grimētājas vienmēr bija gatavībā, ka uz izrādi vajadzēs tā konkrēti piegrimēt, ” atklāta ir K. Belicka un norāda, ka domstarpību iemesls bijusi greizsirdība un neuzticība.

K. Belicka pauž, ka abus vienojis kaut kas destruktīvs un bijušās attiecības nodēvē par postošām.

Kristīne Belicka ir latviešu teātra un kino aktrise. 2008. gadā Dž. Dž. Džilindžers uzaicināja viņu piedalīties savās Dailes teātra izrādēs: Viņa (G. Vitkopa “Nekrofils”, 2008), Kima (H. Satona “Psihs”, 2008), Gledisa (R. Kūnija “Ja mana sieva uzzinās”, 2009). Atkarību problēmu dēļ K. Belicka 2009. gada nogalē tika atlaista no teātra.Vairākus gadus viņa pavadīja ārpus Latvijas, dzīvodama Menas salā.

Belicka atgriezās uz skatuves 2016. gadā, kad Dailes teātrī atveidoja vairākas lomas G. Ostrovska izrādē “Mīļākais” (2016). Gada beigās K. Belicka redzama jaunajā A. Ēķa kinofilmā “Svingeri”. Viņa piedalījās arī filmās “Zvaigžņotās debesis” (2016, Līva) un “Dārznieks” (2016).



Avots

Dalies: