Priecīga ziņa mūzikas popzvaigznes Maxima faniem

Priecīga ziņa mūzikas popzvaigznes Maxima faniem

Krievu popzvaigzne Maksima nespēj noticēt, ka komā nogulējusi mēnesi. Maksima nu ir ārā no māksīgi izraisītās komas, viņas veselības stāvoklis uzlabojas, un dziedātāja pirmo reizi publiski izteikusies



Krievijas popzvaigzne Marija Abrosimova, plašāk pazīstama ar skatuves vārdu Maksima, vairāk nekā mēnesi pavadīja komas stāvoklī pēc tam, kad nonāca Maskavas slimnīcā ar abpusējas plaušu pneimonijas un sepses diagnozi. 38 gadus vecā dziedātāja no smagā stāvokļa ir izķepurojusies un jau sazinājusies ar saviem faniem sociālajos tīklos.

Savā “Instagram” ierakstā Maksima raksta, ka nespējot noticēt, ka komā pavadīts tik ilgs laiks, jo pašai šķiet, ka tās bijušas apmēram divas dienas.

Māksliniece pauž pateicību visiem tiem, kuri pārdzīvojuši par briesmām viņas dzīvībai. Viņa pauž pateicību arī Maskavas 52. slimnīcas ārstiem: “Tie ir savas lietas profesionāļi, kuri izglāba manu dzīvību,” minot četru dakteru uzvārdus, vēsta Maksima.

9. augustā dziedātāja no reanimācijas nodaļas pārvesta uz parasto palātu. Viņa joprojām jūtas vārga, arī pastaigāt esot grūti, jo pieceļoties reibst galva.

“Kad ārsti man jautāja, vai zinu, cik ilgi esmu komā nogulējusi, man likās, ka divas dienas. Bet tas bija vairāk nekā mēnesis!”

Jau vēstīts, ka dziedātāja 11. jūnijā sajutās slikti, viņai bija augsta temperatūra un saaukstēšanās pazīmes. Divi Covid-19 testi esot uzrādījuši negatīvu rezultātu. Tomēr, nonākot slimnīcā, Maksimai no sākuma tika konstatēti 40% plaušu bojājumi, vēlāk jau 75%. No komas viņa atmodās jūlija izskaņā.

Dziedātāja ir māte divām meitām – 12 gadus vecajai Aleksandrai un sešus gadus vecajai Marijai.



Avots.